Opis

Tehničke karakteristike

Udaljenost poziva: 1 milju (1800 metara)

Višekanalni: 10 kanala

Digitalni kod: A / B / C

Vrijeme rada monitora: 10 sati (ponovo kroz 10 sati)

Priključak za napajanje: ac adapter 5V - 1A

Karakteristike

1. Jednostavna konfiguracija i komfor u korištenju.

2. Dobar zvuk, jasan glas i glasnoća dovoljni da privuku vašu pažnju.

3. Možete nazvati u grupama ili osobno razgovarati s drugim uređajima.

4. Možete uzeti ga sa sobom gdje god idete, jer ovaj interfon se može koristiti s napajanjem.On je pogodan za aktivan odmor.

5. Intercoms može se postaviti bilo gdje u vašem domu, na primjer, u kuhinji, u spavacoj sobi, dnevnoj sobi, sobi za starije osobe, garaži itd., možete

lako saznati što se događa s članovima svoje obitelji u drugoj sobi ili kući.

6. Ovaj bežični interfon, pogodan za ured, putem kojeg možete komunicirati s različitih odjela na različitim katovima.

7. Ovo je odličan poklon za zagrijavanje za vaših prijatelja ili obitelji koje se sele u novi dom.

Upućivanje uključuje

2 * ac Adapter s američkim utikačem i kabel

2 * Bežični sustav interne komunikacije 1 * Vodič za korisnike Napomena: imamo samo američki штекерный adapter, ako ne odgovara za svoju zemlju, molimo vas, provjerite da li možete kupiti adapter za svoju zemlju i odgovara li mu kabel.Ako ne, molim vas, imajte na umu da ga kupi. puno vam hvala!Korisna scena

Obitelj

1. Možete postaviti interfon u svakom mjestu: soba, kuhinja, vrtić, dnevni boravak, sobu za starije osobe, garaža i sl.

2. Možete postaviti različite kod kanala za svaki interfon ili koristiti isti broj kanala.

3. Možete izvršiti uputi poziv ili lap dijalog u drugu sobu.

4. Možete nadzirati sobu po vlastitom nahođenju uz pomoć monitora (10 sati jedan put).(Samo jedan na jedan ili više prema jedan, a ne jedan za mnoge)

5. Možete razgovarati na dvosmjerni radio, ako promijenite radijske frekvencije u koracima na željenu interne komunikacije.

Ured

1. Morate instalirati drugi kod kanala za različite odjeljenja i snimanje.

2. Možete dodijeliti osobni sastanak s određenim ljudima.

3. Možete poslati hitan obavijest ili brzo upoznati s pomoću funkcije grupnog poziva.

4. Drugi odjel može slobodno komunicirati.

Zašto je izabrao nas

[Odličan signal] Čistu kvalitetu zvuka i veliki domet.Superior signal s rasponom akcije 1800 metara pomaže osigurati jasnu kvalitetu zvuka.Je pouzdan bežični sustav interne komunikacije za dom! [10 kanala i 3 digitalne kod] 10 kanala i 3 digitalnog koda u zaštićenoj bežični sustav interne komunikacije.Ima bolju zaštitu od smetnji i može raditi s drugim домофонами s istim digitalnim kodom kanala!

[100% zadovoljstvo zajamčeno] Ljubav je ili vratiti svoj novac!Mi smo osigurali doživotno jamstvo za naše interfon.Molimo vas, ne ustručavajte se kontaktirati nas ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica u vezi vaše kupovine.

[Jednostavnost korištenja s detaljnim vodstvom] Opcije uključuju monitor, razgovor, VOX (govorne razmjene), funkciju organiziranje i poziva.Povećajte / smanjite jačinu zvuka previše!Ovaj sustav interne komunikacije lakše za korištenje od drugih, zahvaljujući povoljnoj korištenje nekoliko funkcija i dolazi sa softverom, tada korak po korak upute!

[Podržava napajanje za vanjsku uporabu] ovaj uređaj Je kompatibilan s napajanjem (5 U 1), što vam omogućuje da lako nositi ove intercoms u bilo koje vrijeme povoljno za vas mjesto.

Otklanjanje poteškoća

1. Ne svijetli tipka kanal ---- Provjerite je li kabel za napajanje izmjenične struje.Ispravno je li to povezano?Ili zamijenite ispravljač za provjeru.

2. Ne mogu dobiti odgovor---- Molim vas, pobrinite se da intercom postavljen na navedenom kanalu?Ako ne, svakako isključite režim razgovora, kada ne pričate interne komunikacije.Također je nužno pritišćite zaslon poziva ili poziva, kada je interna komunikacija se nalazi u načinu rada monitora.

3. Nije se moguće povezati s drugim интеркому ---- Oboje интеркома prilagoditi na isti kanal i kod?Molimo vas, pobrinite se da su pravilno postavljeni i da čekate, dok se drugi korisnik završi razgovor.

4. Jaki i kontinuirani zvučni signal, statičke smetnje ---- razvucite intercoms daleko jedni od drugih, da bi se isključila zvučnu povratnu vezu.Ili promijenite interfon na drugi kanal ili kod.

5. Uređaj ne radi ---- Pokušajte instalirati uređaj na drugom mjestu.Ako su uređaji rade u drugom mjestu, ali ne u svom domu, možda, problem je u betonski zid u svom domu.

6. Ne možete uspostaviti vezu ---- Pobrinite se da su oba uređaja su postavljena na isti kanal i kod za kada želite uspostaviti vezu.Ili promijenite lokaciju, koristite napajanje i kreće u drugi prostor za poboljšanje prijema i prijenosa.Ili promijenite broj kanala.

Napomena:

1. Sustav interne komunikacije - to je sustav komunikacije u realnom vremenu, koja nema memorije ili opcije za pohranu.Zbog toga ne možete dobiti bilo kakve informacije tijekom razgovora s drugim.Osim toga, nećete biti u mogućnosti razgovarati s drugim korisnikom, ako oni razgovaraju istovremeno.

2. Molimo, imajte na umu da ćete morati instalirati jedan te isti kanal i kod, ako želite, za 2 stanice unutarnje veze su veze.To također znači da je bilo koji drugi intercoms također mogu obavljati komunikaciju, ako imaju isti broj kanala.Na primjer, vaši susjedi mogu prouzročiti smetnje vaš sustav interne komunikacije.Preporučujemo postaviti drugi kanal ili kod kako bi se izbjegle smetnje.

3. Vijeće za konfigurirate sustav interne komunikacije

Na primjer, pretpostavimo da imate kod kuće ima sustav interne komunikacije s 4 stanice za različite sobe.Možete postaviti za sve 4 postaje jedan te isti kod A (kod A, B ili C je izabran na izbor), zatim instalirate različite kanale za sve 4 stanice.U tom slučaju, možete jednostavno kliknuti na broj kanala, kako bi se nazvati drugim korisnicima bez ispravnog koda, jer sve svoje šifre su iste.Ako je vaš sustav dobiva smetnje, možete ih mijenjati na drugi broj za sve vaše stanice, pritom ne promijenite kanal svakoj stanici, što čini ova opcija je vrlo zgodan.

Više informacija

Broj modela

TK-708

funkcija 3

Funkcija razgovora

Platforma - "Pametna kuća"

Drugo

RASPON SIGNALA

1/3 milja (1800 metara)

funkcija 5

VOX funkcije

Priključak za napajanje

5 U 1 A (adapter u paketu)

Vrijeme praćenja

10 sati (ponovo kroz 10 sati)

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Izvor napajanja

Ac adapter + kabel

funkcija 4

Funkcija monitora

Raspon napona

100 V-240 V

Brend

Wuloo

funkcija 1

Grupna funkcija

funkcija 2

funkcija poziva

Broj kanala

10-kanalni

Učestalost

462,725-467,715 Mhz

Digitalni kod

A /B / C

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5