Opis

* Zaštita namještaja: Vaša mačka može lako da se protežu svoje noge, da se mačka ne поцарапала vaš pod, kauč, jastuci i namještaj.

* Kad je pozornost mačke: stići vaše mačke igre. dostavlja im radost, štite vaš namještaj od ogrebotina i удовлетворяйте prirodni mačji instinkt царапания.

* Jednostavan za instalaciju: jednostavno održavanje.Izrađen od masivnog drva i materijala od пеньковой užad, pogodan za recikliranje, štiti okoliš, dugo nosio.

* Jednostavan, moderan i svestran.Prirodno drvo i moderan stil obiteljskog namještaja su nenametljivi i što je moguće kombinirati u

O unosima:

Mi pružamo vrhunsku uslugu, te se nadamo da ćete ostaviti pozitivnu ocjenu od 5 zvjezdica, ako imate bilo kakvih nezadovoljstva, molimo vas da nas kontaktirate, mi obećavamo da ćemo to riješiti za vas.

Prodaja na veliko i direktna dostava:

Mi podržavamo izravnu isporuku i veliko prodaju, za veleprodaju, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas, kako bi dobili najbolju moguću cijenu.

O isporuci:

Naše skladište radi 24/7, i šaljemo pošiljke vam što je brže moguće.

O Snowball:

Snowball pet - to je momčad koja voli kućne ljubimce.Imamo priliku odrediti potrebe domaćih životinja i proizvodnju proizvoda, koji su najpogodniji za kućne ljubimce.To će vas pratiti cijeli život i dostojno vašeg iskrenog odnosa.

Više informacija

Broj redova

Jednoslojni

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Tip elementa

Когтеточки

Materijal

Drvo

CN

Guangdong

Vrsta

mačke

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5