Opis

Opis:

【Имитационный izgled】 Simulacijski oblik miša, mekana površina, probudi najprimitivniji instinkt za lov miševa, a vaša mačka će više energije i zdrava tijekom treninga.

【Самоиграющая】 Interaktivni pliš igračku u koju mačke mogu igrati sami, sve što trebate učiniti je pronaći prikladno mjesto, da se naviknete na nju, a možete osloboditi ruke, pogodan za mačiće i odrasle mačke.

【Razne igračke】 Do slobodnog kraja užeta mogu da se vežu ne samo originalnu miš, ali i bilo koju od omiljenih igračaka vaše mačke, i to odmah pretvori u novu igračku, vrlo zanimljiv.

【Prilagodljiva i fleksibilna】 Koristeći elastična užeta, dužine također možete prilagoditi s pomoću uređaja za prilagodbu na odgovarajuću visinu, mačka će se povući miš i lete okolo, pokušavajući uhvatiti, ali bez mogućnosti uhvatiti, to je poništilo mačka s uma.

【Objesiti bilo gdje】 Dizajn odojak i užad, može se fleksibilno objesiti na vrata, mačka, kao što su drveće, vrata, grede i bilo koje drugo mjesto, lako spadati, to može zanimati mačke loviti i uznemiravati.

Specifikacija:

Materijal: pliš, plastika, metal

Boja: siva

Dimenzije (približno): (duljina 1,8 m/70,87 u.

Upućivanje uključuje:

2 komada x igračke za mačke

Napomena:

1. Zbog razlike u osvjetljenju i prikazu boja proizvoda se može malo razlikovati od boje na fotografijama.

2. Moguća su odstupanja u 1-2 cm zbog ručnog mjerenja.

Više informacija

To je pametan uređaj

No

Naziv

HOUSEEN

Materijal

plastika

Vrsta igračaka

Miša i igračke za životinje

Podrijetlo

AE (porijeklo)

Vrsta

mačke

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5