Opis

Glavne stavke:

1 、 Непромокаемость i trajnost: Ovaj uložak nadstrešnica za klackalici izrađen od visoko-poliesterska tkanina, otporan na vodu i otporan je na uv zračenje, što osigurava dugi životni vijek pri svim vremenskim uvjetima.

2、 Udobnost i estetika: Uživajte u udobnim ljuljačkama s našim slučajem za klackalici i vrha krova, изготовленными od meke i čvrste tkanine, koja vas štiti od sunca i kiše.Elegantan dizajn će dati vašem unutarnjem šarmantnom dvorištu ili vrtu dašak stila.

3、 Jednostavnost montaže: Zbog jednostavne konstrukcije i nedostatak potrebnih alata ili profesionalne sposobnosti možete lako prikvači ovaj uklonjivi krov na kućištu ljuljačke za samo nekoliko minuta.Uživajte opuštajući boravak u hladovini s tim izdržljiv i elegantan krov.

4 、 Praktično skladištenje: Ovaj uložak nadstrešnica za klackalici sklopivi i laptop, tako da možete lako čuvati ga kada se ne koristi, i štedi prostor na vašem dvorištu ili na vrt.

5、 Unaprijedite svoj namještaj za klackalici: Ovaj uložak nadstrešnica za klackalici dizajniran tako da odgovara većini standardnih klackalici i pružiti hlad i udobnost za vaš odmor na svježem zraku.Izrađen je od čvrste i otporne na atmosferske uvjete tkiva, koji je dostupan u različitim bojama, u skladu s uređenjem vašeg travnjaka, balkona, terase ili vrta.

Zaštitite ljuljačka u dvorištu od kiše i prašine pomoću ovog vodootporne presvlake za swing.Ona je mekana i ugodna na dodir, da joj je lako instalirati i skinuti.Nema alata ili profesionalne sposobnosti nije potrebna.Samo stavite ga na ljuljački i pričvrstite pojaseve.Možete složiti i pohraniti ga, kada se ne koristi.Uživajte opuštajući boravak na svježem zraku s tim snažna i praktična torbica za swing.

Materijal: poliester tkanina sa srebrnim premazom 190T

Popis:

Torbica za ljuljanje *1

Torbica za sjedalo *1

Više informacija

Veličina

142cm X 120cm X 18cm

Materijal jedra

Platno

Materijal

poliester tkanina sa srebrnim premazom

Broj

Torbica za klackalici 1, Torbica za sjedalo 1

Broj modela

Zamjena nadstrešnica za klackalici

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Vrsta

Jedra za sjene i zaštitne rešetke

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5