Opis

Развлекайте i vlak svoje pernate prijatelj uz pomoć naših igračaka-ptica za papige.Dizajn metalnih kuka omogućuje jednostavnu instalaciju, a funkcija oštrenje клюва potiče zdrav rast клюва.Naše igračke za ptice napravljen na savjest i da ih nije lako razbiti.Idealni su za penjanje i proučavanje Эклект i svih domaćih ptica.

Tehničke karakteristike:

Naziv proizvoda: Igračka za ptice

Materijal proizvoda: drvo

Veličina proizvoda: oko 8*33 cm

Boja proizvoda: povremeni

Odnosi: pogodan za male kućne ljubimce, kao što su papige

Funkcija: za kućne ptice, da se penju i istražiti

Lista proizvoda:

1 * Igračka za ptice

Napomene:

Molim vas, dopustite tolerancija od 0,5 cm/0,20 cm zbog ručnog mjerenja.

Zbog razlike između različitih monitora, slika možda neće odražavati stvarne boje proizvoda, nadam se, vi ćete biti u mogućnosti razumjeti.

Pogledajte detaljnije informacije o proizvodu

1. Interaktivna igra: Razmazite svoje ptice zabavna igra, koja je također накормит ih.Ove igračke za ptice imaju funkciju oštrenje клюва i hranjivu vrijednost, idealni su za svoje opće zdravlje i zabavu.

2. Jednostavnost instalacije: Konstrukcija metalne kuke naših igračaka za ptice za papige omogućava lako instalirati ih na stanice, stupove i druge površine, a pruža maksimalnu sigurnost i zadovoljstvo za svoje pernate prijatelje.

3. Čvrsto drvo, Izrađene od otpornog drveta, ove igračke za papige izračunava se na dugi vijek trajanja i osigurati zabavu za svoje pernate drugovi, to će biti dobar izbor za vas.

4. Online igre vrijeme: Naša igračka za ptice je slojevita struktura koja omogućuje domaćim pticama u obliku igre istraživati svijet, povećava njihovu fizičku snagu, smanjuje stres i pomaže u mentalnoj stimulaciji.

5. Široka primjena: Igračke za hranjenje ptica, pogodan za эклект, mini-ara, кайки, male kakadu i druge slične ptice, pružiti sate zabave i stimulacije.

Više informacija

Materijal

Polyester

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5