Opis

Ova visokokvalitetna keramika kava bubalo ima starinski oblik i veći kapacitet za pružanje vas kofeinom na sve jutro!Čvrsta ručka štiti ruke od toplih napitaka.

Postavke:

Materijal: keramika

Veličina: oko 10.5*14*13.5 cm/4.13*5.51*5.31 palac

Kapacitet: 600 ml

Težina: oko 720 g

Pakiranje list:

1pc * Šalica od Panj Drveta

Napomene:

1. Zbog različite prikaze i svjetlosnih efekata stvarna boja proizvoda se može malo razlikovati od boje, što je prikazano na slici.

2. Zbog ručnog mjerenja dozvoljeno odstupanje 1-3 vidi

Pogledajte detaljnije informacije o proizvodu

1. Nije lako deformiraju: uživajte u jutarnjoj piće u ovoj lijepo uređeni šalicu iz panj drveta.To je izrađen od kvalitetne keramike, koji je siguran, izdržljiv, lako se čisti, ne blijedi i ne deformira. Savršen dodatak vašem loncu!

2. Realan dizajn: Naša čaša od drveta panj pruža jedinstveno iskustvo pijenja zahvaljujući реалистичному dizajn i umjesto spontanih interakcija osjeća šume.Inspiriran prirodom silueta čini svaki gutljaj zabavno i ugodno, dodajući elegantan bar na svoju kolekciju.

3. Dizajn ručke: Ručka u obliku grane šalice od panj drveta pruža siguran hvat, štiteći svoje ruke od toplih napitaka.Ova funkcija pruža udobnost i mir, dok vi uživate u kavu ili čaj.

4. Superior uzbuđenje piće: pijte moderan s našim šalicu Tree Stump Cup 600 ml !Ova šolja je idealan za one koji vole kavu, čaj s mlijekom ili drugih pića i treba veliki kapacitet za utažiti žeđ. uživajte u piću u tom šunka, posuda za piće.

5. Naširoko se koristi: Ovu šalicu iz panj drveta može se koristiti kao kava mugs, šalice za putovanja, šalice za vino ili bilo koje druge posude za piće.Ona također daje vašem domu ili uredu rustikalni šarm.

Više informacija

Naziv

Syrochelle

Broj modela

Šolja za piće u obliku обрубка

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5