Opis

Dobrodošli u moj dućan

Izravna dostava

Vrlo brza isporuka u roku od 1 dana

Nikakve promotivne materijale o našoj trgovini ili proizvodu

Nema računa, nema vrijednosti cijene

50 kom. uređaj za obuku pasa, лающее uređaj, daljinsko upravljanje 500 m, električni šok, upozorenje na vibracije, elektronska ogrlica za kućne ljubimce

O ovom proizvodu

3 načina treninga i 1 + 2 kanala: Ova ogrlica za obuku pasa nudi 3 individualnih režim rada, zvučni signal, vibracije i udarci, što omogućuje brzo regulirati razinu stimulacije kada je to potrebno.Također ogrlica za obuku pasa s daljinskim upravljačem ima dizajn 1 + 2 kanala i funkciju memorije postavke, što znači da možete trenirati 2 pasa istovremeno, bez ponovnog učitavanja ga.Odlično za ispravljanje laje, hoda, pas na uzici, sjedenje, agresije, urina i drugih loših oblika ponašanja.

Sigurna silikonska torbica i postavke sigurnosti: Naš prijemnik za ошейника za pse siguran za korištenje, jer to dolazi s несъемными silikonskim zaštitne otpornim pokrivačima, koje neće oštetiti kožu vašeg psa za vrijeme vježbanja.Osim toga, postoje postavke za zaštitu od slučajnog udarca, kada želite prebaciti zvučni signal ili vibrirati način u stanje udarca, trebate dva puta kliknuti na način udarca, nakon čega će se aktivirati funkcija udarca. Napomena: Ogrlica za pse ne treba nositi duže od 12 sati dnevno.

Veliki domet daljinskog i trajanje baterije: Ova ogrlica za pse sa daljinskim upravljačem do 1640 metara (550 metara), u zoni bez barijera, 1000 metara (330 metara) u zoni s preponama, možete lako trenirati svog psa kako u zatvorenom, tako i na ulici.I prijemnik i daljinski upravljač su baterijom za ponovno punjenje, za punjenje je potrebno 2-3 sata.Baterija prijemnika može trajati do 15 dana čekanja i 7-10 dana u radnom stanju, a daljinskim upravljačem može trajati do 90 dana, u stanju čekanja i 25 dana u radnom stanju.

Podesivi ovratnik i vodootporan prijemnik IPX7: Remen ошейника dog kora se može podesiti u rasponu od 8 do 25 cm, pogodan za male, srednje velike pse težine od 15 do 100 kilograma.A prijemnik je otporan na vodu po IPX7 standardu, neka vaš pas uživati u plivanju, prihvaćanje, duša i igrama na kiši. (Napomena: daljinski upravljač nije vodootporan.Molimo vas, pobrinite se da je port za punjenje prijemnika zatvoren prije nego što pas ulazi u vodu).

Tehničke karakteristike:

-- 3 načina za obuku pasa, zvučni signal, vibracije i udarac.

--- Siguran fiksni silikon kontakt za uzemljenje.

--- Raspon kontrole do 1640 metara.

--- Jednostavno punjenje i dug vijek trajanja baterije.

--- Prijemnik sa IPX7 vodootporan.

--- Podesivi remen na 15-100 funti.

Kako instalirati remen

Korak 1: Provucite najlon ошейниковый remen kroz prijemnik.

Korak 2: najlon ошейниковый pojas kroz трехгранную kopča

Korak 3: najlon ошейниковый pojas kroz bočni zatvarač.

Korak 4: Ponovno umetnite višak najlon pojas kroz kopča tri-glides.

Što dobivate:

Električni trening ovratnik KPHRTEK za pse ima za cilj pomoći svim ljubiteljima pasa popraviti loše ponašanje vašeg psa.Vi ćete dobiti

1x daljinski odašiljač,

1x ovratnik-prijemnik,

1x podesivi remen za ошейника,

1x žaruljicu,

1x USB kabel za punjenje,

1x Priručnik za uporabu.Molimo pažljivo pročitajte upute prije korištenja ошейника za obuku pasa.

Više informacija

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Broj modela

KD076

Naziv

KPHRTEK

Vrsta

Psi

To je pametan uređaj

No

Materijal

plastika

Tip elementa

Trening ogrlice

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5