Opis

30 kom. male ковшиков za umak Long Punch Plastične woks za punjenje i umaci

1. Prozirne male половнички: U našim pakiranje sadrži 30 plastičnih половничков za točenje i umaka.Prozirni mali половничок pojednostavljuje зачерпывание i isporuka napitaka i tečnih jela.Odlično za uporabu zatvoriti na oba zdjele za bušiti. dovoljno za dnevne zamjene i korištenje.

2. Odgovarajući veličina: dužina 26,5 cm, od prirode i otporan na сколам, pucanja ili loma. Kanta od prozirne zdjele za bušiti ima kvalitetan izgled, bez rizika od kvarova.

3. Jednostavnost korištenja: ručka sa mlaznicom za jednostavno snimanje sprječava ispadanje žlice u čaše ili posude tijekom korištenja.Plastika se ne поцарапает staklenu zdjelu.To olakšava miješanje smjese čak i u dubokoj zdjeli.

4. Velika vrijednost: Ako je vaš party trebati половники, ne morate da će dobiti teška stari stakleni skup bušiti, samo uzmi ovaj dug Prozirni mali половник za podnošenje.Dugačka ručka s rubom za разливки vam omogućuje da stavite ovaj половник u zdjelu za bušiti za stvarno jednostavan protok.

5. nekoliko scena: To je idealan izbor za obiteljska druženja, ugostiteljstvo, koktel zabave, piknike, dječja duša, vjenčanja, domjenke, obiteljskih okupljanja i svakodnevnu upotrebu.Promijenite izgled vašeg stola pristupačan način!

Boja: prozirna

Materijal: PC

Veličina: 26,5x6 cm

Sadržaj paketa:

30 x žlice

Samo navedena sadržaj upućivanje, druge robe nisu uključeni u cijenu.

Napomena: Odraz svjetla i različite zasloni mogu dovesti do toga da boja proizvoda na slici malo razlikuje od stvarne.Dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1- 3 pogledajte

Više informacija

Broj modela

Mali половники za umak od PC

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5