Opis

Maziva Bullet P: 1. Širok spektar primjene: uživajte u udobnosti korištenja naših kliješta-lopatica, koji nosi sa više zadataka.Ta univerzalna kliješta olakšavaju roštilj riba, meso, jaja i mnogo drugog, uz manje nereda i возни. 2. Izdržljiv i toplinu: Izrađeni su od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika, naše curling lopatica je izuzetno izdržljiva, износостойки i ne hrđa.Oni imaju isključivu otporan na visoke temperature, što jamči da će trajati godinama, ne gubi svoj sjaj. 3. Povećana učinkovitost kuhinje: uživajte zdravije kuhanje uz pomoć kliješta-lopatica!Puno rupa i funkcija za brzo ispuštanje ukloniti višak ulja i maziva tvari, čineći vaše jela ukusniji i korisniji bez lijepljenja ili пригорания. 4. Poboljšano prianjanje: Kliješta-лопаточки imaju udobnu dršku противоскользящими svojstva i zaštitu od opeklina, što pruža ugodan proces kuhanja.

5. Jednostavnost korištenja: Umorni od tradicionalnih kliješta?Naše curling-lopatice su idealni za kuhanje.Otporna ručica drži vas podalje od tave, a pruža siguran hvat i jednostavno переворачивание.Kompatibilan je sa svim vrstama štednjaka.

Opis: Ove kliješta od nehrđajućeg čelika idealni su za obradu mesa, zbog njihove otporan na habanje dizajna.Rupe za brzo ispuštanje sprečavaju ulazak prljave sprej, a funkcija zaštite od opeklina pruža sigurnost vaših ruku.Lako переворачиваемые, te štipaljke su potrebne bilo koji kuhar kuhar.

Značajke: 1. Naziv: Kliješta za lopatica 2. Materijal: nehrđajući čelik

Sadržaj paketa: kliješta za lopatice * 1

Napomena: 1. Zbog različitih efekata prikaza i rasvjete stvarna boja proizvoda se može malo razlikovati od boje, što je prikazano na slici.Hvala! 2. Zbog ručnog mjerenja dozvoljeno odstupanje 1-3 vidi

Više informacija

Funkcija

Ekološki čista

Vrsta posuđa

Kliješta

Materijal

Metalne

Broj modela

Kliješta za lopatica

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Vrsta

Posuđe

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5