Opis

Opis:

1. To je izrađen od visoko-kvalitetne prehrane silikona, антипригарный, siguran i ne sadrži BPA.

2. To je posebno dizajniran s nekoliko mekim silikonskim žice za bolju cirkulaciju zraka i ravnomjerne raspodjele topline da bi vaš obrok hrskav.

3. On je mekan i elastičan, samo ste stavili ga i oprati mlakom vodom.

Specifikacija:

Materijal: silikon

Veličina: 19,5 * 12,7 cm/7.67*5* inča

Pakiranje list:

1 * Silikonska posuda za friteze

Pogledajte više detalja o proizvodu

1. Pouzdan materijal: silikonska posuda za friteze izrađen od visoko-kvalitetne prehrane silikona, ona антипригарна, siguran i ne sadrži BPA.Posjeduje visok stupanj topline stabilizator, može izdržati temperature do 428 stupnjeva Celzijusa i do -40 stupnjeva Celzijusa.

2. Povoljno uzeti sa sobom: Silikoni ne gori i prijenosni, sa ručke s obje strane, što omogućuje lako uzimati hranu i ne opeći.

3. Lako ponijeti sa sobom: neće tako lako da se spali, silikon štiti od opeklina i prijenosni, sa ručke s obje strane, što olakšava unos hrane.

4. Pametan dizajn: možete koristiti многоразовую posudu s nekoliko mekim silikonskim koncem, namijenjena za bolju cirkulaciju zraka i ravnomjerne raspodjele topline za spremanje hrskavi kora.

5. Jednostavan za njegu: Silikonska zračni košarica za friteze mekana i elastična, jednostavno okrenite ga i operite mlakom vodom.Možete ga prati u stroju za pranje posuđa.On ima jedinstveni dizajn slike, a ostatke ulja ili maziva se mogu lako ukloniti.

Više informacija

Oblik i противни za pečenje Tip

Obrazac za запекания

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5