Opis

[Zlatne i plave prstenje za salvete] - Prstenovi za salvete izrađene od zlatnog metala i intarzija plavim šljokicama + biseri.Oni izgledaju nježno i suptilno, svaki detalj je obrađen, uredan stil, uredno ne boli salvetu, kako bi se osigurala njezina идеальность.Vi ćete dobiti mnogo pohvala na zabavi!

[Set od 6 svadba prstenje za salvete] - Ovi držači za prstenje za salvete su izrađene od izdržljivog metala, koji će stajati višestruko korištenje.Ukrasite сервировку stola i podarite buketi i centralnim elementima više upečatljiv izgled.Ove prekrasne prstenje za salvete su idealne za vjenčanja ili jednostavno za svaki dan!

[Višenamjenski prsten-držač za salvete] -Široko se primjenjuje na Dan Svetog Valentina, centralnim elementima vjenčanje, Božić, Novu godinu, jubilarna odmoru, zabavi povodom rođendana, Uskrsa, svakidašnji uređenje površine.Najbolji izbor za ukras večere u svim slučajevima.

[Prsten za salvete standardne veličine s kopčama]-promjer svaki prsten za salvete iznosi 1,78 cm.Glatka površina ne поцарапает salvetu.Pogodno za većinu salvete.Prstenje za salvete sa malom težinom, ne сдуваются vjetrom.

[Lako se čiste] -Dovoljno čvrste za višekratnu upotrebu, u slučaju prebrišite vlažnom spužvom.

Boja: kao što je prikazano

Materijal: legura

Veličina: 4,5x3,5 cm

Sadržaj pakiranja:

6 * prsten za salvete

Samo navedena sadržaj upućivanje, druge robe nisu uključeni u cijenu.

Napomena: Svjetlo za snimanje i razne zasloni mogu dovesti do toga da boja robe na slici malo razlikuje od stvarne.Dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1- 3 pogledajte

Više informacija

Funkcija

Ekološki čista, U paketu

Materijal

Metalne

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Tip dekoracije i pribor

Prstenovi za salvete

Broj modela

prsten za salvete

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5