Opis

Lice:

Adapter za dizalice, izrađen od visokokvalitetnog mesinga.To je krupan i trajno sustav spajanja vrtnog crijeva za vodu i adapter za mješalice za pranje.Ona je pogodna za spajanje ogranaka od 15 mm do 23 mm Adapter je dizajniran s 3 različite veličine navoja.Postoje dvije veličine unutarnjeg navoja: 19 mm i 21 mm, a visina vanjskog navoja je 23 mm. Brončane veze mogu biti spojeni na стиральным strojevima, perilice posuđa, vrt шлангам za vodu, кранам za kuhinju i kupatilo za različite svrhe.

Oprema: 3 kom.

Napomene :

1. Mogu biti neke manje razlike u boji tonu fotografija i samog proizvoda.

2. Ako imate bilo kakvih problema sa proizvodom, molimo vas, kontaktirajte sa mnom, prije nego što ostavite komentar, ja ću učiniti sve što je moguće kako bi riješio problem zbog vas.Hvala na razumijevanju.

Napomena:

1. Molimo vas, pobrinite se da je adresa ispravna, i mi nemamo odgovornost za netočne ili neisporučeno adrese. 2. Mi u potpunosti razumijemo da ćemo biti razočarani ako dostava će trajati duže nego što se očekivalo.Kao što smo i obećali, šaljemo vam robu u roku od 7 dana nakon potvrde o uplati, no dostava je pod kontrolom prijevoznička tvrtka, i mi smeta, baš kao i vi.Nizak rezultat vrijeme isporuke bi bio nepravedan prema nama.Zahvaljujemo na razumijevanju.Nadamo se da će naši kupci biti zadovoljni, kada će naše proizvode, tako da, molim vas, kupite samo tada, kada je vrijeme isporuke za vas prihvatljivo. 3. Besplatna dostava ePacket u SAD-u. 4. Naš način dostave default-prioritetno Kine s praćenjem.Plaćanje: 1. Mi prihvaćamo samo Strah. 2. Jednostavno kliknite na "Plati odmah" na vrhu vašeg završena aukcija za slanje sigurno plaćanje preko izrada narudžbe. 3. Konačna nabavna cijena ne pokriva nikakvih primjenjivih poreza ili pristojbi koje može zahtijevati carine.Kupci su odgovorni za takve naknade 4. Ako imate bilo kakvih problema s plaćanjem, molimo vas da nas obavijestite.Povrat i povratne informacije: 1. Bilo osobnih razloga (odaberite pogrešne veličine /pogrešne boje / ne odgovara) možete jednostavno poslati nam e-mail, kako bi dobili povratnu adresu i vratite proizvod (e) u izvornom stanju.Troškove povratne isporuke snosi kupac.Mi ne primamo proizvode neugodan miris (parfem, dim i tako dalje) 2. Ako je roba oštećena, kod nas je potrebno kontaktirati u roku od 24 sata od primitka. 3. O drugim pitanjima kvalitete, mi ćemo vam vratiti novac odmah, čim dobijemo sliku proizvoda. 4. Proizvod mora biti vraćen u roku od 14 dana nakon primitka od strane kupca. 5. Naš cilj je ponuditi 5-zvjezdice usluge ako mislite da mi ne zaslužujemo 5 zvjezdica, molimo vas da nas kontaktirate prije nego što ostavite komentar. 6. Imate li pitanja o komentarima?Mi bi bili sretni da čuti od vas!Mi brinemo o našim klijentima i smatramo da bi trebali primati personalizirane pažnju koju zaslužujete.Obično mi odgovor na e-poštu u roku od 24 sata u normalno radno vrijeme.

Više informacija

Naziv

SI MI DA DANG

Vrsta

Priključci za vrtnom vode

Broj modela

0180

Materijal

Metalne

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Standardni

Din

Tip priključka za vrtnom vode

Priključci

Vrsta metala

Mesing

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5