Opis

Zaštitite odjeću svoju djecu od boja i bojenje pomoću tih непромокаемых халатов za crtanje.U njima postoji veliki džep za spremanje kistova i alata, a također su zastupljeni razni crtani slike za svačiji ukus.Oni su također odličan izbor za kuhanje i drugih slučajnih akcija.Praktičan poklon za kreativne djece.

Specifikacija:

Materijal: poliesterska vlakna

Boja: plava

Veličina: (približan iznos) 24*22* 4 cm/9.45*8.66*1.57 inča

Težina: oko 125 g

Pakiranje list:

Dječji pregača za crtanje * 1

Pogledajte detalje proizvoda

1. Namijenjen je za ponovnu upotrebu: Izrađene od glatke i непроницаемого poliester, te pregače brzo se suši i pogodna za ponovnu upotrebu.Oni također imaju высокоплотное полиэтиленовое poklopac za dodatnu zaštitu.

2. Veličina za podešavanje: Ti pregače imaju elastična brtvila i podesive dugim rukavima, koji pružaju gusta i topla slijetanje.Okrugli izrez s velikim džep odlično za pohranu četke i druge predmete.

3. Moderan izgled: Vaša djeca će cijeniti te dječji pregače za crtanje s različitim crtani uzorcima i prekrasnim dizajnom u obliku u boji blok.Su slatke i jedinstvene, a također otkrivaju svoje čari.

4. Široka primjena: Ove suknje su dizajnirani kako bi vaša djeca mogu zabaviti na bilo koji kreativni ili kulinarskim projektu.Oni ih mogu koristiti za kuhanje, crtanje, pisanje ili proizvodnju keramičkih proizvoda kod kuće ili u školi, i lako ih je očistiti i osušiti.

5. Jedinstveni poklon: Ove bebe pregače za crtanje namjerava zatvoriti svoju djecu od vrata do ručnih zglobova, zadržavajući ih čiste nakon prljave igre.To je praktičan poklon za bilo dječaka ili djevojčice koji vole crtati ili rukotvorina.

Više informacija

Materijal

Guma

Preporučena dob

14+y

Upozorenje

Nema

Klasifikacija

Kuhinja

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Vrsta

Set kuhinjskih Igračaka

Broj modela

Dječji pregače za crtanje

Paul

Unisex

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5