Opis

U potrazi za zabavnu i sigurnu igračku za rođendan vašeg djeteta ili svečane proslave?Obratite pozornost na naše minijaturna igračku-hladnjak!Ova igračka je s 39 detaljima i puno mjesta za pohranu će beskrajne sate kreativne igre i stvoriti uspomene na godine koje dolaze.Osim toga, njegova glatka i siguran dizajn pruža sigurnost vašeg djeteta tijekom igre.

Specifikacija:

Veličina: (približan iznos) 22* 10,5 cm /8,66 * 4,13 u.

Materijal: ABS

Težina: oko 800 g

Pakiranje list:

39 kom. * sve Minijaturne igračke za hladnjak

Pogledajte detalje proizvoda

1. Zabavno i informativno: koristeći 39 predmeta iz naše skupine, hladnjaka za dollhouse, pogledajte kako se razvija maštu vašeg djeteta.Djeca mogu uživati igrajući u raznim kombinacijama.

2. Kvalitetna izvedba: Dodajte ovaj hladnjak za dollhouse, kako bi poboljšali svoje igraće iskustvo.Izrađen od sintetičkih smola i ABS materijala, on se može pohvaliti dobra otpornost na udarce i profinjenim umijećem.Njegova homogenu boju, više čvrste teksture i završiti ga čine dugotrajan i realan dodatak na bilo koji zbirke lutaka kuća.

3. Razvijaju kognitivne vještine: Ovaj hladnjak za dollhouse - zabavna igračka.Otvaranjem i zatvaranjem vrata, stavljanje predmeta i praveći se da kuha ili jede, vaše dijete može razviti svoje kognitivne vještine i maštu.

4. Ohrabrite svoje obiteljsko zajedništvo: Napravite tople i lijepe uspomene kod svoje djece, igranje s ovim hladnjakom u kući lutka.Jednostavno pojačajte interakcija i privrženost uloga-based igre između roditelja i djece, kada ste se pretvaraju da kuhati, spremanja i preda hranu.Ukras za dollhouse, koji će dodati realizma i zabave u igrama vašeg djeteta.

5. Jedinstveni poklon: komplement setovi namještaja za dollhouse našim hladnjakom za dollhouse!To je savršen dodatak na bilo koji кукольному домику i savršen poklon za rođendane i praznike.

Više informacija

Materijal

Guma

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Upozorenje

no

Vrsta

Set igračaka za namještaj

Preporučena dob

12+y

Skala

1

Broj modela

Hladnjak za dollhouse

Paul

Unisex

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5