Opis

Topla rasprodaja, slatka ljubimci dozvoljeni, dječji mekan udoban pliš lutke, ručne lutke u obliku životinja, igračke za igre, edukativne igračke

Značajke: 100% potpuno novi i visoke kvalitete.Materijal: pliš.Boja: panda, oblik: ljubimac. Veličina: 25*20* 10 cm/9.84*7.78*3.94 inču.

Pažnja: 1. Može biti mala razlika u boji zbog postavki vašeg monitora računala. 2. Zbog razlike u metodi mjerenja, molimo vas, dopušteno odstupanje od 1-3 cm (1 cm = 0,39 inča).Hvala na razumijevanju!!

1. Ako ste zadovoljni našim proizvodima i uslugama, molimo vas da ostavite svoj pozitivan komentar i 5 zvjezdica. i 5 zvjezdica za detaljne procjene vaše narudžbe.

2. Ako niste zadovoljni s našim proizvodima, molimo vas da nas kontaktirate prije nego što ostavite negativan odgovor, ili napraviti detaljne procjene.Jamčimo da su mi na 100% riješiti bilo koji problem za vas.

1. Vrijeme pripreme: nam je potrebno 2-3 radna dana da pripremite svoj nalog u skladu s našim brojnim narudžbama svaki dan.

2. Besplatna dostava širom svijeta

O običajima пошлинах

Uzimajući u obzir korist naših klijenata, mi smo prisiljeni poslati narudžbu poštom.Imajte na umu, međutim, da je carina su izvan naše kontrole, ne možemo jamčiti nedostatak poreznih prihoda i neće biti nikakvih poreznih prihoda.Ali, mi ćemo vam platiti za isporuku (ako se plaća) na vaš račun u roku od 24 sata.Iskreno se ispričavamo zbog neugodnosti koje to može izazvati.

Naš online shop je vršio prodaju zahvaljujući odličan dizajn i dokazane pouzdanosti.Dakle, kvaliteta je zajamčena.Također imamo tim za kontrolu kvalitete, koji provjerava ispravnost rada naručenih vama proizvode prije pakiranja i slanja pomoći.Ali morate pažljivo potvrditi veličina vaše haljine prije kupnje (mjerenje veličine biti će prikazan ispod svakog roba).

Pažnja: ne možemo prihvatiti razmjenu ili otkaz nakon slanja vaše narudžbe.

U opisu problema potrebno je sljedeće:

* Broj narudžbe

* Broj artikla robe

* Slika defekta.

Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi politike povratka, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas!

Ako niste 100% zadovoljni s kvalitetom vaše kupovine u Shinside, možete vratiti ili zamijeniti svoju robu u roku od 30 dana od datuma isporuke.

Upit: 1. Robe dobivene u roku od 30 dana od datuma isporuke. 2. Proizvodi dobiveni neiskorišten, neoštećena i u originalnoj ambalaži. 3. Trošak povratne dostave plaća kupac.

\'

'

Više informacija

Težina pakiranja

0.08kg (0.18lb.)

Naziv

ЛАЙМАЛА

Upozorenje

-

Materijal

Medo

Broj modela

OSM799580

Preporučena dob

12+y

Tip uređaja

Kom

Tip elementa

Lutke

Tip lutke

Ručna lutka

Mjesto ili podrijetlo

Made in China

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Pakiranje veličina

3cm x 3cm x 3cm (1.18in x 1.18in x 1.18in)

Paul

Unisex

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5