Opis

Dodajte malo zabave u svoj bazen sa našim šarenim gumenim уточками!Idealno za igre, prikazivanja ili kolekcionarstvo.U kombinaciji s raznim božićnim ukrasima te уточки pouzdani i idealni su za zurke u povodu dana rođenja.Uživajte u val radosti prilikom svakog kupanja.

Tehničke karakteristike:

Naziv proizvoda: Božićni gumeni уточка

Težina: oko 600 g

Veličina pakiranja: (približan iznos)34.5*29*4.5 cm/13.58*11.42*1.77 inč

Materijal: guma

Pakiranje list:

60 kom. x božićni kalendar s gumena patka

Toplo podsjetnik:

1. Zbog temperature boje zaslona, kamere, ambijentalno osvjetljenje i vještina fotografiranja na fotografijama nekih proizvoda može biti mala razlika u boji, a boja zavisi od stvarnog objekta!

2. Zbog različitih ručnih mjerenja, molimo vas, dopustite male razlike u veličini.

Pogledajte detaljnije informacije o proizvodu

1. Čudan i svečanu: Gumeni уточка dolazi u svečanoj božićnog paketu, koji možete objesiti na konop kao dekorativni element.Uživajte iznenađenje, otkrivajući svaki dan novi paket i otkrivajući unutar slatke i šarene gumene уточку.Ovaj adventski-kalendar - sjajan način da dodate malo zabave u svoj božićni odbrojavanje.

2. Smještaj dodatak: Dopunjuju radosnu božićnu temu, ovaj adventski-kalendar s gumenim уточкой će biti odličan ukras u sobi.Svaki dan otkrijte novu šarene gumene уточку, gradnjom zabavna atmosfera.To je zabavna, slatka i dodati dodir игривости u vaše svečane sezone.

3. Prikladan za djecu pratilac za kupanje: Priuštite maštu vašeg djeteta našim božićnim adventski-kalendar s gumenim уточками!Ova 24 igračke za kupanje za djecu sigurno, мягки i ugodni na dodir, što vam omogućuje djeci da se igraju s njima, dok kupanje, izložiti ih u svojoj sobi ili pohraniti kao dio svoje zbirke.

4. Pouzdano zabava: Proizvedeno u trajanju od gumenog materijala, naš božićni kalendar s gumenim уточкой obećava dugu radost.Zahvaljujući pouzdanim dizajnom ovaj kalendar jamči siguran otkrivanje drago gume уточки-iznenađenje za svaku sigurno uređeni izlog za mnoge blagdanske sezone.

5. Zabavne poklone: božićni adventski-kalendar gumeni уточка dodajte uzbuđenja u svečane sezone.Ove neodoljive уточки će postati savršenim božićnim darovima, nagrađivani u učionici ili карнавальными nagrade, a također su idealne za punjenje poklon paketa.Obavezan predmet za sve koji žele podići raspoloženje za odmor!

Više informacija

Kućni ljubimci

PATKA

Materijal

plastika

Preporučena dob

12+y

Broj modela

Adventski kalendar

Vrsta

Igračka, издающая zvuk sebe cijeđenje

Upozorenje

Nema

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Karakteristike

Kada

Paul

Unisex

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5