Opis

Naša pliš igračku-svinja, izrađen je od mekog i ugodan medo materijala, zbog čega joj je lijep dodir.Zahvaljujući svom čudi jedinstvenog dizajna ova igračka je naširoko koristi kako djece, tako i odraslih.Idealan poklon za posebne blagdane, njegova kompaktna veličina omogućava lako nositi ga sa sobom gdje god idete.

Svojstva:

Materijal: polipropilen pamuk

Veličina: 20 cm / 7,8 inča

Popis robe

Medo кроличий torta * 1

Pogledajte detalje proizvoda

1. Gusta materijal: To плюшевое punjena svinjska izrađen od visoko-kvalitetne medo materijala i ispunjeno spojena pamuka, što ga čini mekan na dodir i udoban zagrljaj.

2. Sjajna verzija: To плюшевое punjena svinje - nije samo igračka, ali umjetničko djelo.On je divan dizajn odražava suštinu svinja, s ružičastim zalagaonica i visećim ušima.

3. Univerzalni ukras: Naš плюшевое punjena svinjska će postati idealan dodatak vašem domu, uredu ili igralištu kao naširoko koristi središnji element dekora.Poboljšati ambijent vaše spavaće sobe, dječji vrtić, dnevni boravak ili bilo koji drugi prostor svojim očaravajućim i topao izgled.

4. Odličan poklon za posebnu odmor: Превзойдите očekivanja svoje najmilije i dajte im ovaj šarmantni плюшевую igračku-prase. savršeno za bilo koju prigodu, bilo da je Dan zahvalnosti, Božić, rođendane ili jednostavno pokazati im da vam je stalo.

5. Praktičan je suputnik: Koristite ovaj jednostavan i udoban u premještanja плюшевую igračku-prase u bilo koje vrijeme i uzeti ga sa sobom gdje god krenuli!Ona je idealna za putovanja, noćenja ili jednostavno обнимашек kuće.

Više informacija

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Punila

Polipropilen pamuk

Preporučena dob

12+y

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5