Opis

❆❆ Tehničke karakteristike proizvoda i broj: Model u mjerilu n figure (za mješoviti stoji i sjedenje)

❆❆ Materijal ABS, visina oko 1,1-1,5 pogledajte

❆❆Pogodan za osobe starije od 8 godina, djeca do 8 godina moraju biti u pratnji odrasle osobe.

Logistika trgovina "1"funtying 1 uglavnom se temelji na platformi "bezbrižan standard + lak + ekonomskih logistika", a troškovi logistike snosi prodavatelj.

Troškovi dostave "2": Naš shop ne preuzima dodijeljene kanale logistike, mi biramo za vas relativno brzu logistiku, na temelju iskustva.Ako kupac želi navesti logistike, molimo vas da platite troškove logistike.

Politika dostave "3": Većina naloga može biti isporučen u roku od 24 sata, svi nalozi mogu biti isporučen u roku od 3 radna dana /Šalju iz Kine, dostava širom svijeta.

"4"NAŠI: logistika, kao treće vozilo agencija, ima puno neizvjesnih faktora, kao što su prirodne katastrofe, politička politika, manje faktora koji će utjecati na pravovremenost transporta, molimo vas da ne ostavljate loše kritike zbog faktora logistike.Bez obzira što imate pitanja, prodaja priprema, dostava robe, problem nakon prodaje, molim vas, prvo se obratite službi za podršku trgovine Amanda, svakako ćemo riješiti vaš problem

Povratak i povrat "5": možete vratiti proizvode koji vam se ne sviđaju, u roku od 7 dana od dana primitka za povrat.Trošak dostave se ne vraća, i vi ste odgovorni za povratnu isporuku robe.Proizvod (e) mora biti vraćen u originalnom pakiranju.Molimo kontaktirajte nas prije slanja robe natrag za upute.

----Funtying Art & Craft, kineski модельная tvrtka sa sjedištem u 2017.

----U proteklih nekoliko godina tvrtka FunTrying stalno proizvodi stotine vrijednih materijala / alata za izradu modela.cijena tih roba, više dostupno, pod uvjetom osiguranja kvalitete.Za neke kategorije kupaca FunTrying također nudi personalizirane usluge za postavljanje.

----Uživamo u blagodatima, приносимыми razvojem e-trgovine i globalne logistike, i poslovati kako unutar zemlje, tako i u inozemstvu.Imamo domišljati dizajneri, iskusni modelari, stručni tim za rad sa e-commerce i tim za podršku skladišta, kako bi se osiguralo učinkovito vođenje našeg poslovanja.

----Na Apartmani-ante.com.hr naša struka je osvojio veliki broj lojalnih kupaca i stvorio grupu navijača iz više od 15.000 ljudi.Među njima profesionalne tvrtke za izradu modela, proizvođači arhitektonskih modela, klubovi ljubitelja modela željeznica, željezničkih radnika-modelari, pojedini entuzijasti model railroad, model dioramas i minijaturnih modela...

---- Ovo je samo početak, uvijek ćemo se fokusirati na materijal za izradu maketa modela i dalje izdanje kvalitativno visokokvalitetnih proizvoda za modelare širom svijeta.

Više informacija

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Preporučena dob

12+y

Naziv

Zabava

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5