Opis

Detaljne informacije o proizvodu

** ◆ Nove trgovine, postupno unapređenje, uzimaju veleprodaja i консультирующиеся službi za podršku korisnicima da biste dobili više stilova sa slikama**

Naziv proizvoda: model 1/64

Materijal: lijevanje pod pritiskom

Применимый scenarij: izgled scene automobila Rugati svojim rukama

Svi proizvodi su predstavljeni na stvarnim fotografijama i boje mogu se malo razlikovati od boje fizičkog objekta zbog izvora svjetlosti i podešavanje svjetline.

Veličina proizvoda se može vizualno razlikovati zbog kuta snimanja, pa vas molimo, obratite prioritet fizičkim elementima.

Kvalitet proizvoda

Zbog toga, da je model automobila izrađena ručno, mogu biti mala udubljenja i ogrebotine.Prije slanja proizvod će biti pažljivo ispitan.

◆ Povrat robe nije moguća iz razloga "ne stane" ili "proizvod nije takav kao što se očekivalo (ne naplaćuje se)" (molim vas, jasno provjerite veličinu).

Neispravan proizvod povrata ili razmjeni bespovratna.

Što se tiče usluga korisnicima

Brza online-savjeti dobrodošli, da biste saznali imate li bilo kakvih pitanja, i posvećena stručnjak обслужит vas online.

Ako otkrijete bilo kakve nepravilnosti pri nabavi roba, molim vas, napravite fotografiju i pošaljite ga u chat.Osoblje službe za podršku korisnicima odmah разберутся s tim u radno vrijeme.

Vrijeme održavanja: 09:00 ~ 21:00

Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo, kontaktirajte privatno službi za korisničku podršku da vam pomogne u njihovom rješavanju.

Više informacija

Broj modela

MT6403C1

Materijal

Metalne

Skala

1

Vrsta

Automobil

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Preporučena dob

12+y

Karakteristike

Izrada po mjeri

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5