Opis

Karakteristike:

OOTDTY

potpuno novi i visoke kvalitete

Razvija igračka za brzo kuhanje бургерной pizza, pogodna za djecu iznad 3 godine, притворяющихся играющими, djeca, studiraju, dobit će više prizora interakcije.

Ove igre igračke za jelo izrađen od visoko-kvalitetne plastike i nježan izgled.U set dječjih igračaka uključuje hamburger, pizza, pomfrit, sladoled, posuđe i pladanj.Kuhati još više goodies za djecu.

Kada se djeca dijele igračku s hranom, postavite svoj zahtjev za "Learning razmišljanje" kao u razvoju igračke.bilo burger pripremili bi djeca iz odvojivim igračke za burgeri.

Притворись igračka za jelo, притворись posuđem, savršen igre skup.Rasporedi svoje dijete zabavna igra iluzoran.Dječaci ili djevojčice vole više kombinacija kuhinjski pribor za završetak kuhanja.

Odličan poklon za dječake i djevojčice na dan rođenja djeteta ili božićnih poklona, možda ćete morati ponovno pakiranje.Ali to ne utječe na kvalitetu dodirne obrazovne igračke za igre s hranom.

Tehničke karakteristike:

Materijal: plastika

Boja: šareno, kao što je prikazano na slikama

Stil: 2

Dimenzije (približno): ambalaža 23x19x7cm/9.05x7.48x2.75in

Težina (približno): 500 g

Upućivanje uključuje:

1 x set igračaka za djecu u kuhinji, igranje uloga igre s fast-food (2 opcije)

Napomena:

1. Dopuštena odstupanja u 0-1 cm zbog ručnog mjerenja. molimo vas, pobrinite se da vam ne smeta, prije nego što ponuditi cijenu.

2. Zbog razlike između različitih monitora, slika možda neće odražavati stvarne boje proizvoda.Hvala!

Više informacija

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Materijal

plastika

Preporučena dob

12+y

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5