Opis

Elektronska Glazba za Ples Mat Igračka Vodootporne PVC Višenamjenski Plesni Mat Crtić Interaktivni Ples Mat Igračka za Djecu Poklon

Značajke: 1. Sklopivi prijenosni: Glazbeni mat pakiran u poklon kutiji, koju je povoljno staviti i nošenje, pogodan za bilo koje scene u zatvorenom prostoru ili na otvorenom, možete ga koristiti za obavljanje obiteljske igre ili dnevne obiteljske šetnje.

2. Vodootporne PVC: Plesni tepih je izrađen od vodonepropusnog PVC materijala, i na dnu ukrašena нескользящими pruge.On je siguran, neškodljiv za okoliš i nije toksičan.

3. Za djecu iznad 3 godine: Savršene darove za djevojčice od 3 godine.Možete ih koristiti više puta, a oni još uvijek imaju stabilnu strukturu.Lako ih je očistiti, nakon igre.

4. Rani odgoj i obrazovanje: vrlo je idealna razvija igračka koja može poboljšati koordinaciju ruku i nogu, pomaže u razvoju inteligencije.Kvalitetna tkanina ne traumatizing dječje noge.

5. Dar za djecu: Radi od 4kom AA baterije (ne dolaze u kompletu), lako privlači pozornost djece, a može biti poslužen kao ugodan poklon za rođendan za djevojčice.

Specifikacija:

Tip proizvoda: plesni mat

Materijal: PVC, plastika, tkanina

Veličina: cca. 97,3 85,4 x x 4,2 cm/38,3 x 33,6 x 1,7 cm

Prikladan dobi: stariji od 3 godine

Baterija: 4kom baterije tipa AA (u kompletu ne dolaze)

Popis paketa:

1 x plesna mat

1 x priručnik

Kako koristiti: Idite i vratite bateriju za reprodukciju.

Više informacija

Karakteristike

Radi na baterije, Eho, Interaktivni

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Paul

Unisex

Materijal

plastika

Preporučena dob

3-6 godina, 6-12 godina, 12+y

Tip elementa

Telefoni igračke

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5