Opis

Naziv modela: Kineske ručne oklopna stroj za isporuku UNISTAR 92A u mjerilu 1/72, gotovi model-6-kolo-strojevi pješadije Jungle Paležom

[Artikal] UG090X

[Vrijednost] 1/72

[Boje] Trobojni kamuflaža u stilu džungle

[Materijal] Rafting + ABS-plastike

Opis: Model ima dužinu od oko 93 mm, širine 40 mm, visina 45 mm, bogatu detaljima, a турель može premjestiti.Dodaci uključuju strojnice i antene.Ovaj proizvod je pogodan za kolekcionarstvo, nije igračka i nije pogodna za malu djecu (ranjiva).

Borbeni stroj pješadije tip 92, puni naziv bushmaster borbeni stroj pješadije ZSL92 (također poznat kao borbeni stroj pješadije WZ551), je razvijen od tvrtke North China Industries (Group) u 1980-ih godina na bazi unutrašnjeg oklopnih strojeva ZSL90 (prototip serije WZ551).ZSL-92A je poboljšana verzija ZSL-92 s ozbiljnim poboljšanja, uključujući zamjenu vanjske borbe posta na 12,7 mm protuzrakoplovni strojnica i povećanje broja posade do 11 osoba. Njegova glavna oprema je topništvo baterija pješačke bojne, koja je opremljena бронетранспортерами Type 92 i koristi se za prijevoz lako topništvo (kao što su minobacači, recoilless oružja) i artiljerije.

Napomena: nije za djecu!

⭐ Napomena: Veličina modela mjeri ručno.Ako postoje bilo kakve nepravilnosti, molimo, imajte stvarni proizvod za standard.

Više informacija

Skala

1

Preporučena dob

18+, 7-12 godina

Baterija

Bez baterije

Bar-kod

No

Upozorenje

Opasnost od začepljenja

Broj modela

UG090X

Karakteristike

Izrada po mjeri

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Brod /pomorski-morski brod

Drugo

Materijal

Legure i biotehnologija

Vrsta

Automobil

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5