Opis

Cilindar s pijeskom Cijele cilindar s pijeskom dječja igračka za rano obrazovanje, potres ruke, pijesak zvono, koristite kvalitetan čistog prirodnog mahagonija, prekrasne boje, bezazlene, ne-toksičan i bez mirisa, a tekstura je prozirna

Prozračan, ugodan отполированные, bez srha, da ih je lako držati, a zvuk prilikom встряхивании svjež i nježan. Dobra pomoć grupe Bantai razvija kod djece percepcija glazbe za upoznavanje.

Naziv proizvoda: MP-20 Mahagonija Round Sand Jane

Opseg: ljubitelji glazbe

Boja: crvena

Materijal: mahagoni

Veličina: 20,3x4,5 cm

Sadržaj pakiranja:

1 * pješčano igralište

Samo navedena sadržaj upućivanje, druge robe nisu uključeni u cijenu.

Napomena: Odraz svjetla i različite zasloni mogu dovesti do toga da boja robe na slici malo razlikuje od stvarne.Dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1- 3 pogledajte

O isporuci

Šaljemo robu avionom Kina širom svijeta sa brojem za praćenje. oni se obično isporučuju u većini zemalja tijekom 39-60 radnih dana.Ali vrijeme isporuke ovisi o odredištu i druge tvornice. to se može odgoditi i do 60 radnih dana. zbog lokalizacije carinske bloka ili iz drugih razloga.Molimo vas, shvatite da se situacija u vašoj zemlji ne možemo kontrolirati. naravno, mi ćemo učiniti sve što može da ubrza proces s naše strane.Ako vam je potrebna bilo kakve informacije za praćenje slike vašeg uputili, samo nas kontaktirajte.

Plaćanje

Za vas su na raspolaganju EMS. DHL, avionom-polazak Pošte Kine i tako dalje.

I, molim vas, pobrinite se da detaljne informacije za vas (ime i prezime, adresa ili broj) istina.

Neusklađenost boja

Molimo vas, shvatite da je nemoguće izbjeći neusklađenosti boja između slike i pravi proizvod iz više razloga, kao što je osvjetljenje tijekom snimanja, različite ekrane, i drugi.Hvala za vašu podršku i razumijevanje.

Naši

Vaše zadovoljstvo i pozitivne povratne informacije su vrlo važne za nas.Molimo vas da ostavite pozitivan komentar i 5 zvjezdica, ako ste zadovoljni našim proizvodima i uslugama.Mi ćemo ostaviti pozitivan komentar i za vas, i ne manje važno za vas.Rejting vašeg računa će rasti, a onda ćete moći dobiti veći popust na buduće kupovine na ovoj stranici.Uvijek smo spremni pomoći vam riješiti sve probleme.Hvala na razumijevanju.

Više informacija

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Materijal

Drvo

Preporučena dob

12+y, 14+y

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5