Opis

Naziv proizvoda: Pretvarač zračne mlaznice u велосипедном stilu u francuskom stilu

Veličina proizvoda: Duljina 1,57 cm / 0,61 inča, vanjski promjer 0,97 cm / 0,38 cm

Vanjski promjer navoja 0,74 cm / 0,29 cm

Boja uređaja: kao što je prikazano na slici

Materijal proizvoda: aluminijska legura

značajke proizvoda:

1. Robusna konstrukcija od legure: Naša pretvarač ventila za bicikle napravljen je od kvalitetne aluminijske legure koja ima dugotrajnu izdržljivost i otpornost na habanje.

2. Dostupan prijevod s francuskog na američki način: pomoću našeg zgodan upravljačkog ventila za prebacivanje s ventila francuskog tipa na ventilima američkog tipa nikada nije bio tako jednostavan, da vam omogućava da brzo i lako prilagoditi različitim izvorima pumpanje.

3. Precizne američki adaptera za ventil: Naš američki adaptera za ventil razlikuju kvalitetom i preciznošću u procesu proizvodnje, što osigurava da možete vjerovati i s vremenom će funkcionirati besprijekorno.

4. Priključak na našem pretvarač osigurava pouzdanu slijetanje i isključuje svaku curenje ili gubitak zraka tijekom pumpanje biciklističke gume.

5. Velika kompatibilnost: Naša pretvarač ventila, kompatibilan s različitim biciklima, omogućuje lako prebacivanje biciklističke ventili, što ga čini idealnim dodatkom za bilo koji ljubitelj bicikala.

1. Kao što svi znamo, različitih računala prikazuju drugačije boje, boje stvarne robe može se malo razlikovati od sljedeće slike.

2. Ako vam je teško odabrati veličinu, možete slobodno da me kontaktirate, mi ćemo vam dati nekoliko prijedloga, ali to je samo za referencu.

U isporuku je uključeno:

4 kom. pretvarač zračne mlaznice za bicikl u francuskom stilu

Poštovani kupci, dobrodošli u naš dućan.U našoj trgovini tako mnogo korisnih i jeftinije robe.mi ćemo biti spremni da će vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Više informacija

Broj modela

Dodatna oprema za bicikle

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5