Opis

100% Potpuno novi i visoke kvalitete

Naziv proizvoda: ultrazvučni čistač

Boja: plava

Veličina: 21*9.5*7.5 cm/8.3*3.8* 3 u.

Materijal: ABS

Tip vibracije: высокочастотная vibracija Prenosiv i lagan: Veličina ovog ultrazvučnog aparata za čišćenje naočala je 21*9.5*7.5 cm/8.3*3.8* 3 inča, a kapacitet mini ultrazvučni pročišćavanje iznosi 350 ml. Ultrazvučni čistač prijenosni dizajna i vrlo udoban za nošenje i čuvanje po veličini.

Čišćenje na 360 stupnjeva: Ultrazvučni čistač može da emitiraju ultrazvučni valovi frekvencije do 47.000 Hz, generirati milijune za čišćenje sitnih mjehurića za razgradnju i čišćenje prljavštine, obavljati vrlo učinkovit čišćenje vašeg predmeta na 360 stupnjeva.

Robustan I fleksibilan: upravljanje jednim pritiskom na gumb, mnogo stabilnija, долговечное i fleksibilno.Samo 3-5 minuta, da svoje ukrase ostala čista i sjajna.Razina buke manje od 40 decibela osigurava ugodnu čišćenje.

ŠIROKA PRIMJENA: Ultrazvučni čistač ima veći kapacitet memorije, na koju možete staviti razne vrste predmeta: nakit, dijamanti, prstenje, ogrlice, naočale, sunčane naočale, cucle za bebe i tako dalje, kao i malih kućanskih predmeta kao što su ključevi, sitne alate i pribor za jelo, idealno pogodan za uredsku i kućnu upotrebu.

JEDNOSTAVNOST KORIŠTENJA: brzo čišćenje i jednostavno održavanje.Dodajte vode iz slavine uključite, a vi ćete biti u mogućnosti završiti čišćenje kroz nekoliko minuta (dodajte malo tekućeg sapuna za pranje posuđa, kako bi se postigla bolji rezultat).Ultrazvučno čišćenje su savršena zamjena tradicionalnim tekućim очистителям, čine čišćenje od prljavštine lakše i sigurnije možete očistiti svoje stvari u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu.

Upućivanje uključuje: 1 X ultrazvučni čistač nakit

Napomene:

1. Zbog drugog monitora i svjetlosni efekt stvarne boje proizvoda mogu se malo razlikovati od boje, što je prikazano na slikama.Hvala!

2. Molim vas, neka odstupanja u mjerenju na 1-3 cm, zbog ručnog mjerenja.

Više informacija

Vrsta

Ultrazvučni čistač

Prostran

301-500 ml

Snaga (W)

800 W

Napon (U)

220 U

Naziv

lopta za životinje

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5