Opis

Visoka kvaliteta: To je izrađen od visoko-kvalitetne plastike, koja ima dobru trajnost i stabilnost.Dobra elastičnost, ujednačena debljina i strogo u skladu proizvodnim standardima.Preporučuje se zamjena filter A10 svakih 2-4 mjeseca, ovisno o korištenju.

Kompatibilnost: Naši preliminarni filteri kompatibilan s bežičnim usisavači Tineco A10 Hero/ Master i A11 Hero/Master, za bežične usisavače serije PURE ONE S11/S12.

Tehnologija HEPA: Filtrira većinu prašine, pelud, dim, neugodne mirise, spora plijesni i dlake kućnih ljubimaca.Filter hvata veličine čestica od 0,3 mikrometra i više da pomaže poboljšati zdravlje.

Jednostavnost instalacije: Skinite грязезащитный kapa sa usisavačem uklonite stari filter.Postavite novi filter na mjesto.Redovito mijenjajte filter za vaš usisavač je pružio najbolju učinkovitost čišćenja.Oslobodite ruke od složenih operacija zamjene.Nema dodatnih alata nije potrebno.

Osigurati pristup svježem zraku: On može filtrirati štetne mirise u zraku, što je vrlo pogodan za ljude koji žele zadržati zrak svježim i kontrolu njegove kvalitete.To je savršen dodatak za čišćenje usisavačem i može pružiti sigurnost okoliša.

boja: kao na slici

Materijal: plastika

Sadržaj paketa:

6 x prednjih filtera

6 x stražnja filtera

Samo navedena sadržaj upućivanje, druge robe nisu uključeni u cijenu.

Napomena: Odraz svjetla i različite zasloni mogu dovesti do toga da boja robe na slici malo razlikuje od stvarne.Dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1- 3 pogledajte

Više informacija

Trajanje baterije

Nema

Napon (U)

220 U

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naziv

Cikuso

Snaga (W)

50 W

funkcija

Mokro i suho

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5