Opis

Višenamjenski zube: Moderan dizajn i vrhunske sredstva za čišćenje u kući čine vaš usisavač Dyson više raznolik.Osim usisivača, uglavnom se koristi za čišćenje od prljavštine, poliranje podova, a također može biti prekriven voskom SAIC.

Krpa od mikrovlakana: Četka za čišćenje dolazi s 2 para komada od mikrovlakana, koji je moguće očistiti i ponovno koristiti.Ona je vrlo pogodna za sve osjetljive podove, kao što su podovi, naslaga, keramičke pločice, mramor, parket.Praktičan dizajn omogućuje brzo postaviti i rastaviti plutača, kao i očistite ga, čime se poboljšava učinkovitost korištenja.

Odvojivi spremnik za vodu: to se može lako postaviti na glavu četkice za nekoliko sekundi.On je opremljen prekidačem za podešavanje protoka za regulaciju protoka i oblačenje kože.Možete dodati prašak za pranje u prijenosni spremnik za vodu, kako bi čišćenje učinkovitiji.

Kompatibilnost: četka za pod kompatibilan s Dyson V7 V8, V10 V11 V15. Vrlo je važno da bris dobro se širio.Alat se može выпаривать direktno na чистящую površinu ili brisa, pri tome se može spriječiti male količine vode u usisavač.

Boja: boja na slici

Materijal: plastika

Sadržaj pakiranja:

1 x mlaznica za obuću

6 x krpe

1 x čaša za vodu

Samo navedena sadržaj upućivanje, druge robe nisu uključeni u cijenu.

Napomena: Odraz svjetla i različite zasloni mogu dovesti do toga da boja proizvoda na slici malo razlikuje od stvarne.Dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1- 3 pogledajte

Više informacija

Trajanje baterije

Nema

funkcija

Mokro i suho

Napon (U)

220 U

Snaga (W)

50 W

Naziv

Cikuso

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5