Opis

Potpuno nove dvostruke gumene četke poboljšavaju proces usisavača i pružaju manje спутывание kose, donoseći čišćenje bez pomoći ruku na novu razinu.Kosa i prljavština se lako brišu iz tvrdog drveta, do pločica pa čak i tepiha.

On može ukloniti 99,9% sitnih čestica prašine, zaštititi zrak u vaš stambeni okruženju i produžiti vijek trajanja usisivač.

[Hepa-filter] HEPA-filtar je izrađen od visoko izdržljiva ekološki prihvatljivih materijala, koji su u stanju blokirati većinu prašine veličine do 0,3 mikrometra.Filter može zadržati učinkovitost čišćenja opreme strojevi, istovremeno smanjuje prodiranje prašine, polena i drugih alergena u zraku koji udišete

Otirač za obuću ima jak i dugotrajan моющей sposobnost, koja se lako nosi s različitim mrljama, kao što su tragovi na podu, ostatak soka i uljne mrlje.

Moćna funkcija za čišćenje čime se štedi vrijeme i rad na početnu čišćenje.Pogodan je za različite spola, kao što su keramičke pločice, mramor i drvene podove.

Korisna model:

Za Roborock S8

Za Roborock S8 +

Za Roborock S8 PLUS

Za Roborock S8 Pro Ultra

Materijal: plastika + mikrovlakana + ne-tkani materijal

boja: kao na slici

Sadržaj pakiranja:

1 par x роликовая četka

4 x vrećica za prašinu

4 x zupčasti maramice

4 x filter s aktivnim ugljenom

4 x bočna četka

Samo navedena sadržaj upućivanje, druge robe nisu uključeni u cijenu.

Napomena: Odraz svjetla i različite zasloni mogu dovesti do toga da boja proizvoda na slici malo razlikuje od stvarne.Dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1- 3 pogledajte

Više informacija

Napon (U)

220 U

Snaga (W)

50 W

Naziv

Cikuso

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

funkcija

Mokro i suho

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5