Opis

Poštovani kupci!Dobrodošli u naš dućan. Kvaliteta za nas na prvom mjestu i najbolju uslugu.Svi klijenti - naši prijatelji.

1. Naziv proizvoda: krema za oči s горечавкой.To je najnoviji krema protiv bora s ретинолом za lice i područje oko očiju.

2. Učinkovitost: obrada masnih kuglica, eliminira crvenilo, uklanjanje tamnih krugova ispod očiju, za jačanje kože oko očiju.

3. Sastojci: Retinol, vitamin E, vitamin B5, shea maslac, zeleni čaj, ulje jojobe i još mnogo toga!

4. Naš hidratantna krema je lagana i brzo se upija.Koristite danju i noću, da izgledaju svjetlije.

5. Pogodna za kožu bilo koje kvalitete, nije otrovan, экологичен i siguran.

6.Net sadržaj: 5 g / 15 g / 30 g / 50 g.

Upućivanje uključuje: 1 x krema za lice i oko očiju. (5 g/15 g/30 g/50 g)

Kako koristiti:

1.Nakon čišćenja ujutro i navečer. umočite u odgovarajućem broju krema za oči. ravnomjerno nanesite oko očiju. i lagano razmažite lijevo i desno.

2. Koristite kažiprst za masažu odozdo prema gore oči.pomozite zategnuti kožu oko očiju.budite oprezni s jednostavno truda.

3. Nakon nanošenja kreme na gornji i donji dio kapka masirajte volan iznutra prema van, dok se krema za oči ne apsorbira u kožu.

4. Koristite meso, da se na odgovarajući način kliknuti na područje oko očiju i lagano trljanje obrve i očni kapci collar.to se opustite kožu oko očiju.

Napomena: Za bilo koje doba godine i za bilo koju kože.Molimo vas, čuvajte ga na tamnom mjestu, izbjegavajte sunčeve svjetlosti i visoke temperature.

Obnavlja i hidratizira.Retinol pomaže smanjiti bore, fine linije.Učinite tako da hranjive tvari učinkovito prodrla u kožu, duboko zabavljao kožu oko očiju, podigao elastičnost kože oko očiju i potiče se metabolizam stanica kože, brzo bacio natečenost ispod očiju i nestao podočnjake, vrećice ispod očiju i bore.

Sastav: voda, glicerin, полиметакрилат ciklički, pet полидиметилсилоксанов, гидрогенизированный полисобутилен, ulje ploda drveta shea (BUTYROSPEREMUN PARKII), изононилизононаноат, dimethicone, ekstrakt kvasca, kopolimera акрилата natrija s тауратом akrilne kiseline, ekstrakt ploda borovnice узколистной, glucan zobene pahuljice, šećer, трегалоза, hidrolizat, bisabolol, aroma, метилизотиазолинон, natrij. hyaluronate.

Konačno, želimo vam ugodan shopping!Ugodan provod, dragi moj klijent!!

Više informacija

Broj komada

Jedna cjelina

Naziv

YRFKT

Tip elementa

Krema

Funkcija

Anti-aging

Paul

Ženski

Zemlja/regija proizvodnje

Kina

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Korištenje

Lice

NETO TEŽINA

50 ml

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5