Opis

Karakteristike

Имитируйте hvatanje i gnječenje ljudske ruke – Masažer za vrat i ramena s grijanom dizajniran za simulaciju napona i snage ljudskih prstiju, gnječenje акупунктурной točke ramena prema gore i pritiska na трапециевидную mišić dolje, kako bi se osiguralo duboko opuštanje kada se uz masažu.

Velika masažna glava – Masažna glava tih массажеров vrlo velika, nudi širok izbor toplih obloge s kontroliranom temperaturom 42-48 ℃.To omogućuje массажеру utjecati direktno na duboku фасцию i proizvesti dubinska masaža meridijanima i akupunkturne točke, uzimajući bol mišića.

Modernizirana masaža sa 6 glave, simulira trodimenzionalni masažne tehnike, pokrivajući veće područje ramena i vrat, 10 tehničar za oporavak пальцевого masaže omogućiti da doživite čari tajlandske masaže!

Покрывайте važne akupunkturne točke – Masažeri su namijenjeni za pokrivanje važnih akupunkturne točke ramena i vrata, pruža duboko opuštajuća masaža pomaže ublažiti bol u ramenu i vratu i brzo donoseći kiselinu.

Ergonomski dizajn za nošenje – Ove masažer je dizajnirana tako da bude ergonomski dizajniran i udoban za nošenje, u skladu изгибу ramena i leđa.Oni bežični i pluća, nemaju ograničenja i lako ih je premještati.

Jedan aparat массирует cijelo tijelo – ove masažer se može koristiti ne samo za ramena, vrat, telad, struka i bokova, ali i cijelog tijela.To vam omogućuje da uživate u masaži cijelog tijela s pomoću samo jednog trenera.

Jednostavnost uporabe – Ove masažeri su dizajnirani tako da im je bilo lako upravljati, oni su pogodni za roditelje sa više ugrađene načina rada i truda kako bi se zadovoljile različite potrebe, podesiva s pomoću tipki za upravljanje.

Izmjenjivi i моющийся dizajn – Masažeri su dizajnirani s odvojivim i perivim dizajn, što ih čini čist, гигиеничными i više izdržljiv.

Tehničke karakteristike

Materijal: ABS

Stanje napajanja: tip punjenja

veličina: 120 cm * 15 cm / 47,24 * 5,91 u.

Kapacitet baterije: 2000 mah

Napon punjenja: 5

Nazivni napon: U 7,5

Nominalna snaga: 15 W

Sučelje za punjenje: Type-c

Trajanje sinkronizacije: 10 minuta

Trajanje baterije: cca 100 minuta

Slanje / napor: dva načina / dvije sile

Pakiranje list:

1 * Masažer

Hvala za vašu podršku!Dobrodošli na kupnju kod nas!ako želite kupiti više nego što smo naveli, molimo kontaktirajte nas.Dobar dan!

Više informacija

Broj modela

Električni masaža vrata maternice

Veličina

Medium

Tip elementa

Masaža i opuštanje

Materijal

Kompozitni materijal

Naziv

Korporativni

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5