Opis

U cilju zaštite vaše privatnosti, proizvod će biti naveden u informacijama o proizvodu, unesite naziv "igračke".

Vibrator Snjegović - vibrator za sisa klitoris je u obliku snjegovića, da je ljupko i romantično, to je najbolji poklon za prijatelja ili za sebe!Žena treba dobiti ekskluzivni vibrator u obliku snjegovića, da se zagrije ove hladne zime.

10 Intenzivna apsorpcija - Rotirajući protok zraka, generira unutarnje vibracije sranje i zadirkuje klitoris.Oponaša savršen oralni seks.Samo jednim klikom možete dobiti nevjerojatan seksualni užitak i ući u raj orgazma.

Siguran i elegantan silikon - seks-igračke TLUDA proizveden od medicinskog silikona, koji je гигиеничен i nema miris.Ova svilenkasta na dodir utikač za klitoris će donijeti više komfora vaš intimni dio.

Brzo magnetska punjenje - Ovaj vibrator za klitoris mogu se puniti u bilo koje mjesto s pomoću ugrađenog USB punjača, što vam omogućuje da uživate u oralni seks do 2 sata nakon potpunog punjenja.

Неброская pakiranje i pouzdanu uslugu - Ako imate bilo kakve sumnje u vezi naših proizvoda, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas.

Kako igrati

Vibrator Snjegović oponaša savršen oralni seks, on može sisati na što bradavica ili klitoris i sve osjetljive dijelove tijela, omogućavajući vam da uživate bez premca orgazmom.

O materijalu

Mi se brinemo ne samo o seksualnim iskustvima naših kupaca, mi smo također se brinemo za sigurnost i zdravlje naših kupaca, tako da u našim proizvodima se koristi najsigurniji i netoksični medicinski silikon.O punjenju

Svaki vibrator snjegović je opremljen magnetne punjenja.U odnosu na punjenja kroz sučelje dc, magnetska punjenje neće pasti u vodu, tako otporni na vodu će biti bolje.O frekvenciji vibracije

Vibrator Snjegović ima 10 frekvencija vibracije.U skladu sa osjetljivošću svake žene je razvio jake vibracije frekvencije i slaba frekvencija vibracije.O vodonepropusnosti

Dobra otpornost na vodu, može se koristiti u kadi

Više informacija

Veličina

Shows in picture

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Broj komada

Jedna cjelina

Sramotan slika

No

Certifikat kvalitete robe

ce

Naziv

BXA

Tip elementa

Vibratori

Broj modela

GM07

Materijal

Silikon

Vrsta

Točka G

Seksualne prirode

No

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5