Opis

Ovaj piling tijela отшелушит омертвевшую kožu i daju joj je gladak, ujednačen ten.To pomaže kako bi se spriječilo isušivanje i дряблость, jednostavno ga je nanijeti na lice.Samo lagano masirajte i isperite vodom.Pokušajte danas i osjetite razliku.

Specifikacija:

Sadržaj 150 g

Pakiranje list:

Šećerni piling za tijelo x1

Pogledajte detaljnije informacije o proizvodu

1. Osvježavajuće čišćenje: Redovito koristite ovaj šećerni piling, vi ćete biti u mogućnosti postići glatka i blistava zdravlje kože.Trljajte nježno i učinkovito uklanja mrtve stanice kože, uklanjaju mrtve stanice zbog kojih ona izgleda glup i gruba.

2. Oživite svoju kožu: Naš šećerni piling može ukloniti melanin i zagađenja, koji smanjuju tonus vaše kože.Osjetite glatka i blistava koža, koja poboljšava vaše samopouzdanje.Tupim kože se ne može usporediti s našim od pomlađivanja.

3. Punite energijom: Naš piling piling za tijelo ima prirodni miris, koji potiče svoje osjećaje.Jer ste zaslužili osjetiti odmarao i napunjena energijom svaki dan.Bogat увлажняющей эссенцией, ovaj šećerni piling pojačava hidrataciju kože.

4. Pažljivo hidratacija: Ovaj šećerni piling uklanja mrtve stanice kože i nečistoće s pomoću prirodnih sastojaka, čineći vašu kožu glatkom i sjajnom.Jednostavan za korištenje, jednostavno nanesite na vlažnu kožu i isperite nakon lagane masaže.Pogodan za sve tipove kože, ne izaziva iritacije.

5. Svestran je za većinu tipova kože: Ovaj piling tijela ima nježan i osvježavajući miris, koji će vam pomoći da se opustite.On je savršen za bilo koji tip kože i omogućava vam da uživate u spa tretmani kod kuće.

Više informacija

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Funkcija

Hidratantna

Naziv

LANBENA

Rok trajanja

2 godine

Broj komada

KOMBINIRANI

Zemlja/regija proizvodnje

Kina

Paul

Muški

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5