Opis

Oprema za poništavanje bol u tijelu zdravlje strojevi fizikalna terapija ultrazvuk 1МХз ультраволновой s dvostrukim programima

Fizikalna terapija ultrazvuk

Kada ultrazvučni val se širi u tkiva čovjeka, njegova energija je stalno apsorbira u tkiva i pretvara u toplinu za povećanje temperature tkiva stanica, poboljšati cirkulaciju i ubrzati metabolizam, poboljšati lokalno гистотрофное prehrana i povećana aktivnost enzima.

Prednosti uređaji za ultrazvučna terapija

Tretmani ultrazvučna terapija pružaju brojne terapijske prednosti kako za ljude tako i za životinje.Zagrijavanje i массирование oštećene mišiće i tkiva pogodno za poboljšanje protoka krvi i smanjenje edema.Oba su ključni za rehabilitaciju nakon ozljeda i pomažu u oporavku nakon operacije.Mišići i zglobovi obično su stroži nakon ozljede.Takva reakcija je dobra za ograničenja dodatne štete, ali može spriječiti prirodni proces ozdravljenja.Ultrazvučni valovi pomažu, prodoran dublje, topline oštećenih tkiva, smanjiti otekline i, u konačnici, ublažiti bol.

Sposobnost za zagrijavanje i masirajte oštećeno mišićno-двигательный aparat pomaže na mnogo načina, uključujući:

Poboljšava relax tkiva i lokalni krvotok (što pomaže u smanjenju oteklina i kronična upala)

Terapijski ultrazvuk je također smanjuje bolove i olakšava uništavanje ožiljak tkiva.

Učinak dubokog zagrijavanje

Ultrazvuk se često koristi kako bi se osigurala duboko zagrijavanja strukture mekih tkiva u tijelu.Duboko predgrijavanja tetiva, mišića ili ligamenata, poboljšava cirkulaciju u tim tkivima, što, kako smatra, olakšava proces ozdravljenja.Porast temperature tkiva pomoću ultrazvuka također se koristi za smanjenje boli.

Duboke topline može se koristiti za povećanje "rastezljivosti" mišića i tetiva, koji mogu biti napeti.

Prednost

1. Dvostruki kanali, dvostruki zvučne glave mogu se koristiti istodobno.

2. Potpuno novi dizajn s patent

3. zaslon osjetljiv na dodir 10,4 inča

4. Novi softver za dizajn

5. Jake energije, medicinski ultrazvuk.

Opis proizvoda:

Sučelje

U boji dizajn zaslona osjetljivog na dodir na španjolskom i engleskom jeziku, intuitivno; unaprijed 10 dijelova tijela za liječenje, lako jezik koji se može odabrati.Odabrani terapijsko mjesto ima preporučena sonda, energiju i frekvenciju.

Kako se provodi ultrazvučna terapija?

Vaš terapeut odabire mali, poljoprivredno zemljište površine za rad u roku od pet do 10 minuta.Bilo je na glavi senzora, ili na kožu se nanosi gel koji pomaže zvuk valova ravnomjerno prodire u kožu.Tijekom postupka ultrazvučna terapija vaš terapeut će stalno pomicati glavu senzora nad odabranom području i oko njega.

Terapijski ultrazvuk se koristi u fizikalnoj terapiji, pomaže u smanjenju upala u oštećeno područje i uništava рубцовую tkanina.Пятиминутная obrada sonication zahvaćena područja povećava protok krvi i povećava temperaturu u ovoj oblasti, što potiče zacjeljivanje i čini područje više osjetljiv na manualne terapije.

Ultrazvuk može biti koristan dio sveobuhvatnog plana liječenja koji će vam pomoći da se oporavi od ozljede.

Kako izgleda ultrazvuk

Sve dok ne prođe ultrazvučni tretman, da ste, prije svega, osjećati ništa, osim, možda, jednostavno osjećaj zagrijavanje ili trnci oko tretiranom području.Ako ultrazvučna glava ostaje na mjestu, na vašoj koži i ne kreće u krugu, možete doživjeti bol.Ako se to dogodi, odmah obavijestite o tome svog fizioterapeuta.

Liječenje najčešćih ozljeda

Obično ortopedske ozljede su sonication.Oni mogu uključivati:

Burzitis

Tendonitis

Mišićna naprezanja i prijeloma

Smrznuto rame

Istezanje i oštećenja ligamenata

Контрактуру ili stezanje zgloba

Općenito govoreći, svako oštećenje mekih tkiva u tijelu može biti kandidat na ультразвуковую terapiju.Vaš fizioterapeut može koristiti ultrazvuk za bol u donjem dijelu leđa, vratu, разрывах вращательной pljuska, разрывах meniska koljena ili растяжениях gležanj.

Više informacija

Učestalost

1 Mhz

Penetration

3-5 cm

Broj modela

Ультраволновая

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Energija

0,2-3 W/CM2

Naziv

KaphaTech

TEHNOLOGIJA

Ultrazvučni aparat za fizikalnu terapiju

Tip elementa

Masaža i opuštanje

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5