Opis

Ukrasite svoj vrt našim atraktivnim solarnim vanjskim svjetlima.Ove svjetiljke pune na suncu i mogu se koristiti tijekom cijele godine.Jednostavno koristite prekidač za uključivanje ih i s lakoćom učiniti svoj put na stazi.

Specifikacija:

Naziv proizvoda: Solarni vrt svjetla

Solarna ploča: 2 U / 120 ma

Baterija: 1,2 / / 800 mah

Izvor svjetlosti: 40LED toplo svjetlo

Način rada: 8 načina

Materijal: ABS + PVC

Veličina: oko 9,7 * 2,7 * 37 cm/3.82*1.06*14.57 U

Ulazne žice: 2 metra

Udaljenost: 50 cm

Težina proizvoda: 350 g

8 načina:

Kombinirani

Kada взмахе

Serijski

Slo glo

Jurnjava / bljeskalica

Spor feding

Svjetlucanje / bljeskalica

Stalni

ISKLJUČENO

Lista proizvoda:

Solarni vrtne svjetiljke * 1 komplet (5 komada)

Pogledajte više detalja o proizvodu

1. Star svjetla: Dizajn s пентаграммой stvara intimnu, romantičnu i opuštajuću atmosferu zahvaljujući toploj svjetlosti, придающему umirujuće sjaj i osigurao dodatne svjetlinu vašem dvorištu.

2. Ušteda energije: Punite ih u roku od 6-8 sati pod suncem i uživajte do 10 satima kontinuirane uporabe, čime se štedi struju!Opremljena je baterijom kapaciteta 800 mah, oni se automatski uključuje u sumrak nakon cijelog dana punjenja na suncu, pružajući energetski učinkovite rasvjete tijekom cijele noći.

3. Jednostavna instalacija: pomoću jednostavnog prekidača za uključivanje rasvjete jednostavno umetnite utikač za uzemljenje u vaš travnjak i uživajte u osvijetljenim putom ili popločani dio dvorišta bez problema.

4. Vodootporna i dugotrajna: Dizajn tih solarnih vrtne svjetiljke od ABS-plastike i PVC ih čini izdržljiva i moći da izdrži različite vremenske uvjete.Oni vodootporan, pruža round funkcionalnost i praktičnost.

5. Naširoko se koristi: Привнесите ugodan bar u vaše dvorište uz pomoć solarnih vrtne svjetiljke, koje se pružaju do 8 sati led rasvjeta noću.Tereti u toku dana, oni stvaraju miran ugođaj na vašem tepihu, vrt, u dvorištu ili na travnjaku.

Više informacija

Certifikacija

Nema

Žarulja u kompletu

DA

Razina zaštite

IP44

Podesiva svjetlina

DA

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Tip elementa

Lampe za travnjak

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5