Opis

Detektor pokreta PIR vanjski reflektor Sunčana ulica zidne lampe vrt reflektor Vodootporna led hitne lampa sigurnost 3 načina

Naziv proizvoda: Led solarni ulični fenjer

Solarna ploča: 5,5 v / 2,5 W

Materijal: ABS

Baterija: litij baterija od 1200 mah

Stupanj vodonepropusnosti: IP65

Led: 70 ccm/ 28 led / 117 ccm/ 72 led / 108 ccm

Žarulja žarulje (nije obavezno): 28SMD, 60SMD, 108 ccm

Način rada: 3 način rada

Dužina i širina: 22 * 8,5 cm / 8,66 * 3,34 u.

【3 načina rasvjete】Solarni ulični fenjer ima 3 načina osvjetljenja: 1: senzor pokreta s punim sjajem svjetlosti. 2: Prosječna svjetlina + osvjetljenje puni sjaj senzora pokreta. 3: Kontinuirana svjetla u mraku.Jednostavno odaberite načini pomoću gumba u skladu s vašim različitim potrebama.

【Podesiv dizajn】 kut pomicanje na 180 ° kut nagiba solarnih panela može se podesiti za dobivanje najboljeg djelovanja sunčevog svjetla.Podesiva kutovi mogu zadovoljiti svoje različite potrebe.

【Hrana iz solarnih panela】Ulični fenjer na solarni pogon napaja se iz solarne energije.Ušteda energije i zaštita okoliša.On može automatski napajati iz solarne energije u uvjetima dovoljno svjetla u toku dana.

【Otpornost na vremenske uticaje】 Je izrađen od visoko kvalitetnih materijala ABS, ima термостойкостью i vodootporan IP65, može u potpunosti zaštititi lanac i akumulator, a i dugo vremena izdržati jaka kiša, snijeg, mraz, sunčevu toplinu i drugim teškim vremenskim uvjetima.

【Jednostavno upravljanje】 Lampa sa senzorom pokreta, daljinskim upravljačem i litij baterija kapaciteta 1200 mah opremljen solarnih panela na 5,5 U /2,5 W.Jednostavan za rukovanje i instalaciju.Sunčeva svjetlost se razlikuje dugim vijekom trajanja, izdržljivost i niske frekvencije i rješavanje problema.

Više informacija

Karakteristike

na solarne baterije

Napon

5V

Izvor svjetlosti

Led žarulje

Naziv

everso

Izvor napajanja

Solarna

Veličina

5M

Materijal kućišta

ABS

Podesiva svjetlina

DA

Tip solarne ćelije

Litij baterija

Žarulja u kompletu

DA

Korištenje

U NUŽDI

Broj modela

Led solarni ulični fenjer 200017512

Razina zaštite

IP65

Stil

Moderan stil

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Certifikacija

Nema

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5