Opis

Razlika između ovog proizvoda i sličnim proizvodima je u tome, da se kočiona baza razlikuje.To je baza prednjih 160 i stražnjih 140 ! ! !

Molimo, imajte na umu: ovaj kočnica je pogodan samo za električne bicikle s тормозными ovima s lijeve strane, ali ne i za skutere i электросамокатов s тормозными diskovima s desne strane!

Na gore slici su prikladne dimenzije ručke kočnica.Ako vam još uvijek nije upoznat dimenzije, molimo, obratite se službi za korisničku podršku, i mi izmjerite odgovarajuće veličine za vas!

Osnovni materijal za kočnice je aluminijska legura, koji прецизионно obrađen na cnc, CNC strogo testiran u tvornici, a kvaliteta je zajamčena, molimo vas, budite sigurni u kupnju!

U proizvodu se koristi kočiona tekućina na mineralnom ulju, preporučuje se zamjena jednom u godini, ako vam treba originalni mineralno ulje, molimo, obratite se službi za korisničku podršku ili kupite ga sami u trgovini!

Priključak dalekovoda može se odabrati standard-vodootporan 2-pin, dodatni vodootporan 3-pinski ili elektropriključak dužine 1,5 metar, za više informacija obratite se službi za korisnike!

Prikazana konstrukcija kočnice olovke.Princip isključivanje kočnice olovke temelji se na magnetske indukcije, koja je vrlo osjetljiva.Udaljenost prilagođen samostalno u tvornici. Ne-profesionalci, molim vas, ne podesite ga po volji!

Navedena slika predstavlja sveobuhvatnu sliku stezanje.Četiri područja omogućuju vam da vidite jasno, a kvaliteta je pri ruci.U stvarnom snimanju postoje fotografije i istina!

Ukupna veličina stezaljke iznosi oko 90x35x39 mm, duljine cijevi - 2300 mm, a dužina 30-milimetarskim film je isti kao i kod M355 / M395, pa ga možete koristiti svugdje!

① Izmjerite duljinu cijevi i prerežite ga

② Kliknite na uljnog iglu pomoću alata

③ Otpustite vijak štitnika na poluzi kočnice (izbačena)

④ Umetnite cijev za ulje kočione pedale i gurnite медную čahuru прижимным vijka da biste dovršili instalaciju

! ! !

Napomena: u cijene kupnje kočenja ne dolaze alate!

Ako je potrebno, molimo, obratite se službi za podršku korisnicima da kupi

Ili kupiti u trgovini

U ovoj trgovini je rasprodaja!

Molim vas, kupite sljedeće alate i mineralno ulje u skladu s vlastitim potrebama, spona ne uključuje sljedeće alate!

Na slici iznad je prikazan alat za rezanje cijevi i pritiskati igle, koji se koristi kada ste разрезаете cijevi i ubacite ulja iglu.

Na slici iznad prikazan je jednostavan alat za punjenje ulja, a koristi se kada se puštanje zraka iz маслопровода ili nadopunjavanja zaliha ulja, izaberite za kupnju!

Na slici iznad prikazan je izvorni mineralno ulje tvornice NFOX.Za održavanje kočnica u budućnosti se preporučuje rezervirati ga!

Tvornica fotografija:

Više informacija

Naziv

Goodtaste

Veličina

160

Sastojci

Disk kočnica

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Broj modela

GT267

Materijal

Lagani rafting

Kočioni sustav

Hidraulična disk kočnica (hidraulička kočnica jastučić)

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5