Opis

???????????????????????????????? ???????????????? ????????????????-???????????????????????????????????? ???????????????????????????????? ????????????????????????????????????????: Naš bicikl opremljen индексирующей ručka s uključenim automatskim praćenjem, što vam daje potpunu kontrolu nad 16 nivoa i tiho otpora.Kada vaš instruktor kaže da podesite otpor od 8 do 15, naš bicikl se automatski podešava na srednji raspon 10, pružajući vam blago vježbanje. (Napomena: Naš otpor varira od 1 do 16 razina, ovisno o naredbe aplikacije.)

???????????? ???????????????????????????? ???????????????? ???????????????????????????????????? ????.????: Lako se povežite na našem programu i uživajte u skijanja na otvorenom, bez napuštanja doma. podaci u realnom vremenu, kao što su vrijeme, brzina, udaljenost i kalorija, prikazani su na ručku otpora i u programu.

???????? ???????????????? ???????????????????????????? ???????????????? ???????????? ????????????????????-???????????????????? ????????????????????????????: Mi podržavamo naš proizvod, pružajući besplatnu zamjenu svih dijelova u roku od 1 godine.Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica, naš tim je na raspolaganju 24/7 za pružanje operativne pomoći.

???????????????????????????? ???????????????? ???????????????????????????????????? ???????????????? ???????????? ????????????????????-???????????????? ???????? ???????????? ???????????????????? ????????????????????????????????: Naš bicikl je opremljen sa metalnim zamašnjak težine 35 kilograma, koji pruža složena vježba kako za početnike tako i za napredne vozače.Zahvaljujući 16 razinama otpora možete utjecati na različite mišiće nogu, stražnjice, struk i trbuh, dosegnuvši svoje fitness ciljeve brže nego ikada prije.

???????????? ???????????? ???????????? ???????????????????? ???????????????????????? ???????????????? ???????????????????????????????????????????????? ????????????????????????????????: Naš bicikl je dizajniran s 4-позиционным podesivo sjedalo i 2-позиционным volanom za smještaj korisnika u rasponu od 4\\'11\\'\\' do 6 футов5 inča.Pedale s vrhom i podesivim trakama.Bez obzira da li ste početnik ili ljubitelj fitnesa, naš bicikl je idealan izbor za cijelu obitelj.

???????????? ???????????? ???????????????????????? ????????????????????????????????: Naš trening bicikl ima dvostruku trokutastog strukturu i glavne cijevi koje se na 25% deblji od standardnih bicikala, pružajući više stabilnu vožnju.Pri maksimalnoj nosivosti 350 funti naš bicikl dizajniran na dugi rok trajanja, a dizajniran je za korisnike bilo rasta.

Litepro volan Supacaz olovke za шоссейного bicikla Integrirani volan ugljičnih vlakana od Držač pribor za bicikl Manillar para scooter electrico Карбоновые upravljači za mtb Manillar para patinete eléctrico Pribor za mtb Dijelovi za stroj za pranje rublja Volan za mtb Upravljač od karbonskih vlakana za bicikl brompton ugljičnih vlakana integrirani volan Cijev upravljača bicikla Cijev upravljača za megafon Biciklistička traka ultralight ugljičnih vlakana volan za Držač telefona telefona za Volanom motocikla ugljičnih vlakana cestovni volan Soporte para faro delantero de bicicleta-službenih f-soporte Toseek

Više informacija

Korištenje

BMX

Vrsta

Ručica kočnice

Širina

300 - 400mm

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Promjer spojnice

20-22,5 mm

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5