Opis

Ovaj alat je osmišljen kako bi vam pomoći da s lakoćom poravnati i popravite kočnice diskovi vašeg bicikla.On je izrađen od izdržljivog metala i lijepo se osjeća u ruci.Lagan je po težini i pogodan za savijanje bicikala.Obavezan je za ljubitelje bicikala.

Specifikacija:

Naziv proizvoda: Bicikl za kočnice ključ

Težina: oko 173 g

Veličina: oko 20*3.7*1.2 cm/7.87*1.46*0.47 palac

Materijal: nehrđajući čelik + PVC ručka

Pakiranje list:

1 kom. * biciklistička kočnice ključ

Napomene:

1. Zbog različite prikaze i svjetlosnih efekata stvarna boja proizvoda se može malo razlikovati od boje, što je prikazano na slici.

2. Zbog ručnog mjerenja dozvoljeno odstupanje 1-3 vidi

Pogledajte detalje proizvoda

1. Otporan na rđu i izdržljiv ključ: Ovaj bike kočnice ključ izrađen od trajnog materijala od nehrđajućeg čelika, koji može trajati dugo vremena.On ima высокопрочную i prenosivi oblik.

2. Sigurna za upotrebu: Ovaj bike kočnice ključ opremljen je non-slip i udoban hvat od PVC-a, što osigurava pouzdan i glatka čekanje, pomaže kako bi se postigla optimalna učinkovitost kočenja.

3. Kalibracija kočionog diska: Ovaj bike kočnice ključ može pomoći poravnati i popravite kočnice diskovi, poboljšati performanse kočenja i riješiti problem deformacija diska kočnice ili buke, pružajući sigurnu i udobnu vožnju.

4. Lako nositi sa sobom: Uz pomoć ove biciklističke kočnice ključ možete podesiti kočnice u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu.On je male veličine i lak po težini, tako da možete ga staviti u ruksak i jednostavan za nošenje.Više ne brinite o problemima s kočnicama pri vožnji na biciklu.

5. Višestruka upotreba: pomoću ove biciklističke kočnice ključ možete brzo i fino podešavanje kočnice.On je pogodan za razne bicikala, kao što su planinski biciklizam, cestovni bicikli, sklopivi bicikli i još mnogo toga.To je mali i lagan, tako da možete uzeti ga sa sobom gdje god idete.

Više informacija

Vrsta

Kočnice alat

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5