Opis

Neki muškarci vole koristiti krema za povećanje penisa ili ulje za povećanje penisa, a ne lijek za povećanje penisa u obliku tableta.Razlozi za ovaj izbor su različiti, ali najčešće čovjek preferira korištenje krema za povećanje penisa ili ulje za povećanje penisa, jer ih se radnja odvija odmah, a ne pilule za povećanje penisa, koje treba uzeti otprilike jedan sat prije seksa.Krema za povećanje penisa ili ulje za povećanje penisa također može koristiti tijekom predigre, što čini ove proizvode više эротичными za neke muškarce.Neki brandovi kreme za povećanje penisa ili ulja za povećanje penisa dodaju u svoje proizvode десенсибилизирующие komponente za odgađanjem orgazma, što omogućava duže ostane u krevetu.

Upotreba ovih proizvoda je povezana s minimalnim rizikom i ne ostavlja trag.Kao rezultat njihove lokalne primjene veću količinu aktivnih sastojaka apsorbira direktno u penis.Povećanje dužine i širine, koji dođete s pomoću krema za povećanje penisa ili ulja za povećanje penisa, ovisit će o tome koliko često koristite proizvod, ali to obično počinje da postane vidljiv u roku od 1-2 mjeseca i dostiže maksimum od 4-6 mjeseci korištenja.Ove prednosti korištenja krema za povećanje penisa ili ulja za povećanje penisa ih čine očigledan izbor za neke muškarce.

Jednostavan za korištenje

Nanesite kremu na površinu penisa, masirajte 10 minuta 1 puta na dan a efekt će biti vrlo značajna, pridržavajte se dugo koristiti za postizanje idealne osjećaj..

O pakiranju

Da bismo zaštitili vašu privatnost, jamčimo slanje vaših proizvoda u sigurnom stanju.Roba će biti pakiran u zračni jastuk / žuta bubbly plastičnu omotnicu kako bi se izbjeglo oštećenje prilikom transporta.

O jamstvu

Puni povrat novca ako predmet ne odgovara opisu ili je neispravan.

O proizvodu

Svi proizvodi su 100% potpuno nova, работоспособные i pažljivo provjeravaju prije dostave.

Svi proizvodi izrađeni su od medicinskog materijala, 100% siguran, bezopasan za tijelo (pri prvom otvaranju osjeća se lagani miris, jer je proizvod mjesecima bio u zatvorenoj ambalaži.Molimo vas, očistite i ostavite da se osuši prirodnim putem, miris uskoro će nestati.)

O isporuci

Mi ćemo poslati narudžbu u roku od 5 radnih dana.Vrijeme dostave će se razlikovati u zavisnosti od različitih zemalja i ovisit će o vremenskim uvjetima, blagdanom i tako dalje.Ako nalog nije primljen u izraženu vrijeme, molimo kontaktirajte nas.

Što učiniti ako naiđete na problem s proizvodom

Molimo vas prvo koristite proizvod u skladu s vodstvom za proizvod, ako ste još uvijek ne možete ih iskoristiti, molimo vas, pravodobno, kontaktirajte podršku za kupce, molimo vas, ne otvarajte spor po volji, mi smatramo da je komunikacija mnogo bolje nego što je spor.

O radnom vremenu

Zbog razlike u vremenu, odnos će stati, ali na poruke će biti odgovoreno u roku od jednog radnog dana. molim te imati strpljenja.

Što se tiče povratne informacije

Odnosimo prema klijentima, kao i našim prijateljima.Nadamo se da ćete biti u mogućnosti kupovati kod nas s više radosti i manju nelagodu.vaša podrška je vrlo važna za nas, molimo, ne zaboravite da ostavite nam 5-star review.

Više informacija

Naziv

Od Okeny

Sramotan slika

No

Materijal

seks-mast za sex

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Seksualne prirode

No

Veličina

50ML

Tip elementa

Maziva

Broj modela

krema za povećanje penisa

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5