Opis

Karakteristike:

1. Ovo pakiranje s касторовым uljem izrađen od visoko-kvalitetne tkanine materijala, mekog i bezazlene za kožu, za njih se može čvrsto omotati vrat, pomažući upiti sve ricinusovo ulje za poboljšanje brzine korištenja.

2. Zamotati s касторовым uljem za vrat može povećati kontakt između kože i касторовым uljem, smanjuje isparavanje ricinusovog ulja i doprinosi boljem впитыванию kože, poboljšava iskoristivost ricinusovog ulja. oil.it može vam omogućiti da uživate u упаковками s касторовым uljem bez nereda i curi.

3. To obaviti za vrat s касторовым ulje razvijeno s pomičnog regulacijskih kopčom, dužine može se slobodno može podesiti u skladu sa prvom određuje svoj vrat, pogodan za većinu ljudi, lako se nosi ili je oduzeta, udoban za nošenje.

4. Paket s касторовым uljem za vrat, a vanjski sloj paketa može spriječiti prodiranje ulja, izbjeglo curenje vode i čuvati vas od uljnih mrlja, prati u stroju možete brisati mnogo puta, za višekratnu upotrebu.

5. Горловину pakiranje s касторовым uljanim bojama možete očistiti prije prve upotrebe maramice s касторовым uljem.Kada koristite ravnomjerno nanesite ricinusovo ulje je na sredini ricinusovog bris, pazite da šav nije raspala, a zatim podesite zgodan kutak, da se učvrsti na vrat, nosite omot oko 1 sat.

Specifikacija:

100% potpuno novi i super visoke kvalitete.

Naziv proizvoda: ambalaža s касторовым uljem

Materijal: pamuk

Boja: kao što je prikazano na slici

Veličina: 32 cm/12,59 inča * 10,5 cm/4,13 u.

Za višekratnu upotrebu, zgodan, ne uzrokuje iritacije, koristan za zdravlje opseg isporuke obuhvaća:

1 kom. pakiranje s касторовым uljem

Napomena:

1. Zbog drugog monitora i svjetlosni efekt stvarne boje proizvoda mogu se malo razlikovati od boje, koji je prikazan na fotografijama.

2. Molimo vas, oprostite odstupanje u mjerenju na 1 cm/0,39 "-3 cm/1,18" zbog ručnog mjerenja.

Više informacija

Naziv

HNKMP

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5