Opis

Xiaomi Youpin Čvrsta četka za čišćenje zavara potrošačke pločice, četka sa dlačicama krut, mini četka za fugiranje pločica za podove u duši Napomena: Molimo, imajte na umu da je to proizvod ekološke mreže Xiaomi YOUPIN, i na proizvodu ili pakiranju nema loga Xiaomi.Osnovni parametri Naziv: višenamjensko četka za pukotine Materijal: PP + PET Boja: crna, bijela Veličina: 23x2 cm (glava četke oko 12 cm) Osnovne karakteristike

👍 Tvrd čekinje za jednostavno uklanjanje: Kada ste se pojavili sprej od duša koje su se uvukle duboko vam je potrebna četka za čišćenje pločica, pogodna za ovaj zadatak.

Zahvaljujući iznimno krute щетине, koja ne прогибается pod pritiskom, od prljavštine i sapunica pjena nikada nije imao šanse!

👍 Trajno dizajn: svaka četka-piling za tuširanje, od čvrste ručke do teška najlona čekinja, osnovana za rješavanje bilo kojeg zadatka čišćenja, veliki ili mali.Nema više хлипких, nepouzdanih četke za čišćenje kupaonica, koji se deformirati ili pucaju na najmanji pritisnete!

👍Univerzalni lijek za plitko čišćenje: lako uklanja nečistoće s prozora, poliranje, odvode u sudoperu, mrlje na drvenom podu ili se koristi kao četke za tuširanje za borbu s pjenom.Što bi blato ni bio potreban za brisanje, četka za čišćenje utora idealno za bilo koju primjenu!

👍 Je sigurno za bilo koje površine: četka sa dlačicama krut ne znači mekanu četkicu?Naša četka za čišćenje sigurna za fugiranje površina svih vrsta, uključujući i pločice, keramiku, čvrsto drvo, kamen, staklo, kvarc i čak je i ovim skupom vrhova.

Više informacija

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Snaga (W)

0

funkcija

Mokro i suho

četke za čišćenje pločica

četka za čišćenje pločica

Napon (U)

0

četka za čišćenje utora

čišćenje pločica nakon fugiranje

Daljinski upravljač

No

četka za čišćenje zavara pločice

četka za čišćenje zazora

četka za čišćenje pločica za fugiranje

četka za čišćenje pločica u wc

Težina

<3 kg

Četka za čišćenje fugiranje

četka s uskim razmakom

Naziv

XIAOMI

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5