Opis

Kvalitet izrade: Čvrsta metalna konstrukcija ovog proizvoda i trim plastificiran jamče da je to stajati test vremena.Kamin ekran se sastoji od pravokutnog metalne cijevi 0,5 " od metalne mreže, распространяющейся na zaslonu.Kvalitetan dizajn osigurava da je niste u zatvorenom, tako i na ulici.

FUNKCIONALNI UKRAS: Ovaj jednostavan za korištenje, 3-ploča kamin ekran - jedinstven način dati svoj dom stil.Dizajn s 3 obloga jamči da je lako okrenuti oko otvora kamina i pružiti sigurnost svoje obitelji, nadopunjuju ukupnu temu sobe.

Jednostavna montaža: Ovaj predmet u potpunosti dolazi prikupljenim i spreman za korištenje ravno iz kutije!Jednostavno postavite ga ispred kamina i zapali!Slaganje ploča jamče da je ovaj predmet može se završiti i postaviti kamin bilo koje veličine ravno iz pakiranja.

JEDINSTVENI stil: Ovaj metalni kamin ekran krasi velika smeđa metalik usamljeni zvijezda na vrhu metalne сетчатого zaslona.U sredini, na dnu i na uglovima svakoj ploči se nalaze metalne jedan star manje veličine.Na malim bočnim stranama također ima metalni star manje veličine u centru.Ovaj kamin ekran je idealno se uklapa u bilo koje selo, zapadni, seoska ili odmor dekor.

DIMENZIJE: Glavna ploča - 30,75 "x 25" // sidebar - 26,75 "x 9,25"

Više informacija

Potrebne su baterije

No

Dimenzije proizvoda

44x1x30,75 inča

Potrebna je montaža

No

Uvoz

Uvozni

Vrste dorade

Prekriven prahom

Snaga (W)

1w

Vrsta obloge

Prekriven prahom

Materijal

Metalne

Proizvođač

Marco International

Broj komada

1

Napon (U)

6V

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Boja

Smeđa

Dimenzije Dxšxv proizvoda

44x1x30,75 inča

Povučen iz proizvodnje proizvođač

No

Stil

Rustikalni

Težina proizvoda

14 Pounds, 14 pounds

ASIN

B074Q7DDLN

Naziv

NoEnName_Null

Opis garancije

Garancije nema.

Broj artikla broj modela

22216

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5