Opis

O proizvodu

Odličan softver (samostalni softver dostupan je po defaultu i stane na USB-memorijski štapić u paketu)

Fleksibilni raspored rada.Možete postaviti više različitih programa ophodnju, sposobni da se prilagode potrebama na sudjelovanje u različitim vremenskim razdobljima.

Posjet iz različitih mjesta.Možete dodati nekoliko kontrolnih točaka, a zatim ih dodijeliti zasebna imena, na primjer parkirališta, skladišta i tako dalje, što omogućuje točno registrirati pohađanje svaku lokaciju.

Integritet podataka o posjećenosti.Izvješće patrola možete vidjeti na vremenu, lokaciji, osoblje, ime programa, broj pregleda, broj podataka o nestalim inspekcijama.

Hardverske zahtjeve.Ako je za ophodnju u različitim vremenskim razdobljima, potreban je samo 1 zaposlenik, potreban je samo 1 čitač.Ako je za ophodnju istovremeno je potrebno više od jednog zaposlenika, trebat će vam više od jednog čitatelja.

Kompatibilnost podataka sa više računala.Menadžeri mogu pregledavati izvješća ophodnju na drugim računalima, čak i dok je u igri.

Ako su vam potrebne dodatne funkcije, molimo vas, javite nam, i mi ćemo s našim inženjerima, kako bi se utvrdilo.

Naše snage

Naša tvrtka

Osnovan 2001, JWM Hi - Tech Development Co., Ltd.is najveći proizvođač patrole sustava u Kini, ima podružnice u Pekingu i Shenzhen.Tvrtka se sastoji od 120 iskusnih zaposlenika, proizvodi se izvoze u 116 zemalja i međunarodnih distributera širom svijeta.S 89 provjere kvalitete proizvoda, patenata na proizvode, certifikaciju tvrtke, ovjeru izvoz, to je moderna tvrtka, spajajući dizajn proizvoda, proizvodnja, rad i prodaju.

Više informacija

Broj modela

WM-5000V +

Naziv

JWM HIGH TECH

Opis garancije

jamstvo 2 godine i doživotna služba tehničke podrške

Baterija

li-polymer

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5