Opis

Tehničke karakteristike:

Proizvod: Светоотражающая traka od PET

Materijal: PVC

Boja: crvena / bijela / plava / žuta / zelena / narančasta

Veličina: 5 cm x 25 m / rola

Karakteristike:

🚗【Jaka reflektirajuća sposobnost】 Ove upozoravajuće trake su s reflektirajućim, клейкими i вязкими, dovoljno ljepljiv, da ostanu duže vremena, da ih nije lako отвалить.

🚗【Visoke performanse】 Glatka površina nije lako može skladištenje prašine, водостойкости i otpornost na vlagu.Krupan светоотражающая traka za bicikle ne blijedi pod utjecajem oštre sunčeve zrake ili jake kiše, kao kad ste ga vidjeli prvi put.

🚗【Široku primjenu】 Ove reflektirajuće trake namijenjene za sigurnost, upozorenja i opomene na posebnim mjestima, savršen za vozila hitne pomoći, komercijalnog prijevoza, bicikala, motocikala, biciklističke vrata, stupova sigurnosti, prometne kukova, лодочных stupova, odjeća, kacige, sigurnost kod kuće, oznaka na kolniku, vozila, brodova, fairways i mehaničke opreme.

🚗【Materijal premium klase】 Izrađen od visoko-kvalitetne PVC, reflektirajuće trake dužine 10 m vodootporna, pruža dugi vijek trajanja. samoljepljive trake veličine 5 cm x 25 m, lako zalijepljen na dugi rok.

🚗【Jednostavan je za korištenje i čišćenje】 Светоотражающая naljepnica bez ostatka lako наклеивается, ne ostavlja tragove, čak i kada se dugotrajno korištenje, nema potrebe za obavljanje nepotrebno čišćenje nakon razdvajanja, povoljno i lako.

Detaljne informacije o proizvodu:

O isporuci: ★ 1. Većina naloga će biti poslana u roku od 24 sata nakon potvrde plaćanja. (Osim praznika i vikenda).Obavijestit ćemo vas, ako nam je potrebno više vremena za pripremu. ★ 2. Molimo vas, pobrinite se da vaše ime i prezime, adresa, poštanski broj je točan. ★ 3. Vrijeme dostave do blagdana (Božić, kineska Nova godina, i tako dalje) može biti više od uobičajenog. ★4. Ako želite izabrati ubrzani način dostave vaše robe, molimo vas, kontaktirajte nas i mi ćemo učiniti sve što je moguće kako bi se postigao ovaj cilj. savjeti su Dobrodošli kao veleprodaja, tako i direktna dostava?Kada se na veliko prodaje mi nudimo popust ili besplatnu isporuku, isporuka koje traje 3-7 dana.Mišljenja o proizvodu:

Više informacija

Boja

Crvena /bijela/plava / žuta/zelena/narančasta

Karakteristike

Tip микропризмы, visoka sposobnost reflektirajuća

Broj modela

YS-003A

Naziv

NoEnName_Null

Veličina

5cmX25m/Roll

Naziv robe

Светоотражающая traka od PET

Gornji sloj

KUĆNI ljubimac

Reflektirajućim indeks

700

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Podržava

Zaštitni papir

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5