Opis

Besplatna dostava Originalna разблокированная dobro radi matična ploča za iPhone 8 4,7-inčni matična ploča Neto iCloud Logic Board 64G/256G Plate

Napomene za kupnju :

Molimo vas da odvojite nekoliko minuta pročitati prije kupnje, uzmi robu po defaultu, da se slažete sa sljedećim ugovorima :

1. Svaki proizvod dobro testiran na 100% i dobro upakiran prije slanja.

2. Proizvod bez računa, ID. možete postaviti novi račun ID nakon instalacije.

3. U stanju smo poslali su nam verzije matične ploče i neke parcijalne verziju za druge zemlje.

4. Molimo, odaberite isporuku, ako vam je hitno, proizvod će biti poslan na vas sigurno i brže.

5. Ako ne znate kako postaviti nadoplatu, molimo, obratite se za pomoć profesionalnog stručnjaka, hvala!

Imajte na umu :

Za matične ploče iphone XR XS XS-Max bez matične ploče Face id, kada ste ga instalirali, morate je ponovo nadograditi sustav, koji bi se mogli koristiti funkcije fotoaparata.

Za iphone X/XR/XS/XS-Msx/11/11 Pro/11 Pro Max matična ploča s oznakom lica, prilikom instaliranja, molim vas, ne dodirujte objektiv fotoaparata, jedan kontakt će dovesti do oštećenja funkcije identifikacije lica, hvala!!!

Molimo, imajte na umu: ovaj link uključuje matičnu ploču sa touch id i bez touch id, kada ste izvršili narudžbu, molimo odaberite željenu vam, osim toga, i za matične ploče bez Touch ID, kada ste ga postavili, ne možete koristiti prepoznavanje otiska prsta i funkciju tipke home, home gumb i ne reagira kad pritisnete tipku, možete koristiti samo sporednu gumb za rad, molimo, obratite pozornost na to, hvala!!!

Instalacija je postavljena:

1. Učinkovitost baterije je manje od 90%.Lako bi se osiguralo automatsko ponovno pokretanje / automatsko uključivanje / isključivanje / potrošnja energije. 2.7 / 7P / 8 / 8P / 8X moraju odgovarati vibracije.Ako otisak prsta od vibracija na upit, nema dodira.Problem s некачественным kvalitetom leži u neusklađenosti vibracije. 3.7 P / 8P moraju zadovoljiti prstima.Ako slučajnosti nema, dodir neće biti. 4. Prilikom instalacije, molimo prvo instalirajte matičnu ploču i ostali pribor, a zatim umetnite bateriju u suprotnom, to je lako dovesti do сгоранию matične ploče ili zaslona. 5. Prilikom postavljanja matične ploče model iznad X ne dodirujte матричному рефрактору (prepoznavanje lica) nakon uključivanja, inače on ne bi mogao prepoznati lice. 6. Prilikom instalacije, molimo vas da koristite ispravne vijke za instalaciju, zbog toga što vijci imaju dugu i kratku razliku, ako je učinjeno krivo, to će dovesti do crne prstima i neće raditi otisak prsta.

Prikaz proizvoda :

Plaćanje i isporuka :

Porezna politika svake zemlje razlikuje.Odgovornost za bilo kakve uvozne pristojbe snosi kupac.Ako pošiljka ne može biti isporučena zbog kupca (uključujući odricanje potpisati), kupac je dužan platiti sve dodatne troškove!

1. Mi prihvaćamo plaćanje putem ESCROW Apartmani-ante.com.hr

2. Uplata mora biti izvršena u roku od 3 dana nakon slanja narudžbe.

3. Ako možete, ne pišite kako bi odmah nakon završetka aukcija, molim vas, pričekajte nekoliko minuta i pokušajte ponovo, uplate moraju biti završeni u roku od 3 dana.

4,100% svih dostavljenih roba će biti testirani prije slanja, i jamčimo da su sve naše proizvode koje ćete dobiti će raditi normalno.

5. Trenutno vršimo isporuku u zemlje širom svijeta.Osim APO / FPO, koriste pouzdane treće strane kurirske službe.

6. Koliko vremena mi je potrebno za dobivanje naloga.

7. Vrijeme potrebno za izradu vaše narudžbe, zavisi od 2 faktora: odabrane metode dostave i rok izvršenja naloga.Molimo, imajte na umu da mi radimo sve što je moguće da ste primili vašu narudžbu pravovremeno.U nastavku su navodni vremenski okvir.

Način isporuke :

U nastavku su naši affiliate logističkih kompanija i navodni vremenski okvir.Vrijeme putovanja varira u zavisnosti od toga gdje se nalazite.

Molimo vas, obratite pozornost na to: Express-dostava se ne uzima adresu poštanskog sandučića, dakle, molimo, navedite detaljan adresu što je prije moguće, osim toga, molimo vas, provjerite adresu prije slanja, kada odaberete ekspresne dostave, ako vaša je adresa se nalazi u udaljenom području, troškove dostave plaća kupac, ili možete promijeniti drugu adresu, ne odnosi na udaljenom isporuci.

Način dostave Procijenjeno vrijeme

DHL 3 ~ 7 dana

FEDEX 3 ~ 7 dana

UPS 3 ~ 7 dana

EMS 8 ~ 12 dana

Сверхскоростная (manje od 2 kg), pošta u Kini je 20 ~ 30 dana

Сверхскоростная (manje od 2 kg) mail Hong kong 20 ~ 30 dana

Mi nećemo biti odgovorni za kašnjenje ili drugih problema, za koji je odgovoran za isporuku usluga.Ali mi ćemo vam pomoći pronaći parcelu, dok ne dobijete.

Jamstvo :

1. Proizvodi vrhunske kvalitete, tako da, ako ste nezadovoljni kupljena roba, molimo, kontaktirajte naš odjel za podršku klijentima.Što je prije moguće.Možemo vam pomoći s bilo kojim vraća u zavisnosti od stanja robe.

2. Ako proizvod koji ste primili, ne odgovara opisu.Molimo vas, obavijestite nas i pošaljite vratiti u roku od 7 dana za povrat proizvoda.Mi ćemo povrat novca u roku od tjedan dana od primitka vraćenu robu.

3. Nudimo jamstvo od 3 mjeseca na sve naše proizvode.Svi proizvodi moraju biti vraćeni u svoje prvotno stanje

Molimo, imajte na umu da ove robe nisu servisnim :

1). Proizvodi bez naše naljepnice ili originalna pakiranja (na svakoj našoj matičnoj ploči postoje korporativni pečat).

2). Roba poslana, nije od nas

3). Matična ploča oštećena umjetno, na primjer: podijeliti u jesen / potopljena s vodom / na upit / održava privatni održavanje, itd.

Napomena: Kupac mora snositi trošak povratne dostave robe, mi оплатим dostave za ponovno slanje.

4). jamstvo matične ploče je potrebno ukloniti korisnički račun ID, prije povratka natrag.

Više informacija

Situacija s proizvodom

Na lageru

ID račun

Bez računa ID

Kompatibilan brand

Apple iPhone

Kvaliteta

Visoka kvaliteta

Naziv

PLTDP

Funkcija Touch ID

S Touch ID / bez Touch ID

Podršku za nadogradnju

DA

Boja

Crna/bijela /zlatna i bez Touch ID

Broj modela

Za matične ploče iphone 8 (4,7 inča)

QC

Potpuna kontrola kvalitete

Prostran

64 GB / 256 GB

Originalno mjesto

Shenzhen, Guangdong, Kina (glavna)

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5