Opis

Molimo navedite puno ime primatelja u vezi sa novom politikom ruske carine

U ovoj trgovini je sve baterije su podržani u veliko broju

Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo ne ustručavajte se prvi kontakt s nama.Odlučimo ih za vas.Molimo vas, ne otvarajte spor slučajno, u suprotnom ćemo, Apartmani-ante.com.hr, kao i Kineska liga prodavača napiši vas popis s loše kreditne povijesti.I vi ćete biti blokirani.

Jamstvo da je proizvod kupljen u kanalima prodaje opremu za mobilne telefone Lenovo je apsolutno 100% pravi original.

Opis: • 100% potpuno novi high-end litij-ionska baterija • Tip elementa: li-ion • Kapacitet: 200,0 mah • Napon: 3,7 U

1 100% Originalni smjenski baterija Lenovo i stvarni kapacitet i najnoviji bateriju.Nove litij-jonske baterije moraju biti u POTPUNOSTI NAPUNJENA i POTPUNO ISPRAZNILA 2-3 puta, prije nego što su u POTPUNOSTI KLIMATIZIRANI.

2 nudimo izvornu kvalitetu i jamstvo 1 godina, ako niste zadovoljni, ne ostavljaju negativne povratne informacije u znak odmazde za neispravan proizvod ili nešto što niste očekivali.Molimo, kontaktirajte nas!!Zadovoljstvo kupaca je naš prioritet.

Srdačno dobrodošli prodavatelja 3 W holesale.Ako ste rezervirali mješoviti model, molimo vas da nas unaprijed kontaktirate.Cijena će biti više razuman!

Povrat i jamstvo

1. Na ovaj proizvod, jamstvo 12 mjeseci.

2. Na sve vraćena roba kupci morate nas kontaktirati za dobivanje adrese povratka.

3. U svim slučajevima kupci plaćaju troškovi isporuke za svoj račun, da se vrati proizvoda za zamjenu ili povrat.Mi ćemo biti odgovorni za poštanske troškove zamjene.Povrat će biti izvršen nakon primitka vraćene robe.

Naši

1. Ako ste zadovoljni s našim proizvodima, molimo vas da ostavite nam pozitivnu ocjenu, hvala vam za vašu pomoć.

2. Mi smo uvijek pokušavali pružiti najbolju uslugu i pouzdane proizvode za svakog klijenta, međutim ponekad se može dogoditi nesreća, molimo vas, kontaktirajte nas, kako riješiti bilo koji problem, prije nego što ostavite negativan komentar.

Molimo, imajte na umu:

Nakon primitka nove baterije, molimo vas da ne žurite puniti.Prvo potpuno израсходуется preostali naboj unutar baterije, a zatim kontinuirano punjenje u roku od šest do osam sati.

Ponovite gore navedeni korak dva puta, da bi se postigao najbolji učinak korištenja baterije.Nakon četvrtog punjenja potrebno je 4-6 sati na punjenje.

Više informacija

Broj modela

BL210

Certifikat kvalitete

CE, RoHS, WEEE, UL, pse, ETL, FCC, MSDS, GS, KC, CB, CSA, EMV, SASO

Kapacitet baterija (mah)

1801 mah-2200 mah

Originalni ili ne

original

Naziv

lenovo

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5