Opis

Opis:

Ogrebotine od noktiju na vrata ručku, manje ogrebotine na boje i kovrče boje poliranog možete riješiti pomoću tekućine za otklanjanje auto ogrebotina.

Karakteristike:

1. Tekućina za popravak automobilskih ogrebotina može koristiti na automobil bilo koje boje, ali pobrinite se da u automobilu nema prekrivene kristalima ili zaštitnih premaza.

2. Tekućina za popravak automobilskih ogrebotina može ukloniti ogrebotine i ne utječu na izvornu boju vozila.

3. Tekućina za popravak automobilskih grebanje lako uklanja оксидную film i uporni prljavštinu, mrlje boje, i tako dalje sa auto boje.

Tehničke karakteristike:

Količina: 30 ml

Pakiranje list:

Tekućina za popravak ogrebotina * 1

ili

Tekućina za otklanjanje ogrebotina * 1 Brisanje *1

Napomene:

Molimo vas, shvatite da je zbog svjetlosnih efekata i kutova postoji razlika u boji proizvoda.

Zbog ručnog mjerenja su moguća odstupanja u iznosu od proizvoda.

Pogledajte detalje proizvoda

1. 【Pogodna za bilo koji auto】: Ovaj kit za popravak automobilskih ogrebotina, može se raditi na svakom automobilu bez гальванического premaza ili zaštitne folije za boje, kao i da je pogodna za bilo koje boje.

2. 【Savršen učinak popravak】: Formula sredstvo za uklanjanje ogrebotina dodir s auto boje, ne utječe na izvornu prometnoj boje, bezopasan za auto boje i ne sadrži bojila za dobivanje savršen učinak popravak.

3. 【Sačuvajte sjaj automobila】: sredstvo ne samo da će ukloniti mrlje i ogrebotine, ali i obnoviti sjaj vaše boje i vraća joj izvorni sjaj!

4. 【Potreban broj】: Količina sredstva za uklanjanje ogrebotina je oko 30 ml, što je tek onda broj koji trebate koristiti.Sredstvo za uklanjanje ogrebotina mali i kompaktan, dakle, vi svibanj uzeti ga sa sobom gdje god idete.

5. 【Univerzalna primjena】: Tekućina za popravak automobilskih ogrebotina može očistiti male i lagane ogrebotine, a i asfalt, mrlje od insekata i leševa, otporne na mrlje i tako dalje

Više informacija

Tip materijala

Poliester i najlon

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5