Opis

Adapter ventila Presta za biciklističke gume, brz i jednostavan Kompatibilan s Presta ventilima i Schrader biciklistička pumpa za cestovne i brdske bicikle PRENOSIV, kompaktan i lagan - naš pumpa za biciklističke gume pogodna za cestovne i brdske bicikle Male veličine, možete staviti mini pumpa za pumpanje CO2 u torbu ili džep, to je definitivno najpovoljniji pumpa za pumpanje CO2 za biciklističke gume

BRZO I JEDNOSTAVNO inflacija u sekundi - Unaprijeđeni dizajn s рычажным sustavom za regulaciju brzine emisije CO2 za jednostavnu i preciznu kontrolu napuhavanje.Ventili su kompatibilni s Presta i Schrader.

IZDRŽLJIV materijal I odlična kvaliteta izrade - Izrađen od visoko-kvalitetne aluminijske legure premium klase kako bi se osigurala trajnost i točnost svih detalja.Dolazi s изолирующей gume пенопластовой čahurom (samo za uložak 16g), предотвращающей замерзание prstiju tijekom rada.

POUZDANU VEZU BEZ PROPUŠTANJA - Glava za pumpanje biciklističkih guma opremljen zatvoreni pijan veze za postavljanje spremnika CO2 s "rezbarenje" bilo koje veličine (12 grama, 16 g, 20 g i 25 g).

NAJBOLJE BICIKLISTIČKE alati za bicikliste - naš mini pumpa za pumpanje CO2 Bike Tools će vam pomoći da započnete putovanje za nekoliko sekundi.Dakle, to je dobar izbor za utrke, grupnih vožnji ili приуроченных aktivnosti.

Boja: srebrno-crveni

Materijal: aluminijska legura

Upućivanje sadržaj:

1 x adapter ventila

Samo navedena sadržaj upućivanje, druge robe nisu uključeni u cijenu.

Napomena: Odraz svjetla i različite zasloni mogu dovesti do toga da boja proizvoda na slici malo razlikuje od stvarne.Dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1- 3 pogledajte

Više informacija

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5