Opis

【Odlične materijale】: Izrađena je od visokokvalitetnog akrila, izdržljiva u korištenju, kristalno čist, a njegov jasan dizajn omogućava znatno prikazati sve svoje kontrolere.A dizajn нескользящего podnoj omogućuje držati kontroler otporan na postolje.

【Dobra kompatibilnost】: Naš držač kontroler je savršeno može držati univerzalni kontroler, kao što ps4, ps5, ps4 i xbox, One Xbox, Series X, Xbox 360 Switch Pare, PARE, Switch i sl. Osim toga, stalak za slušalice mogu sadržavati полноразмерную gaming slušalice.

【Visoka stabilnost】: Dolazi s čvrstim osnova, a donji dio razloga je opremljena sa gumenim nogama, zbog čega stalak za kontroler može spriječiti slučajno pada u podmetače i dobro zaštititi vaš radni stol.

【Dobro organizirani】: Ovaj stalak za kontroler omogućuje vam da stavite 2 kontrolera i полноразмерную gaming slušalice, štedi prostor.Možete lagano postaviti kontroler i organizirati svoju sobu.

【Odličan poklon】: Ovaj stalak za kontroler - odličan poklon za obitelj, prijatelji koji se vole igrati igre, djeca, momci, na odmor, rođendan, godišnjice i druge festivale.

Više informacija

Broj redova

Troslojne

Vrsta

Nosači i stalci za pohranu

Veličina

M

Mjerodavni prostor

dnevni boravak

Klasifikacija

Sklopivi stalak

Korištenje

Čuvanje nakita

Vrsta instalacije

Vrsta poda

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Funkcija

Ekološki čista

Materijal

Akril

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5