Opis

Karakteristike:

ООТДТИ

U komplet uključeno: 5 listova filma FEP veličine 200 x 140 x 0,1 mm i 2, navlaka od plastičnih lopatica, dovoljno da zadovolji vaše potrebe u zamjenu. Preporučeno je da redovito zamijeniti ove listove, kako bi se smanjio broj kvarova pri ispisu i dobiti dobru kvalitetu ispisa.

Visoko kvalitetni materijal: film FEP je otporan na visoke temperature (204 stupnjeva Celzija), površine антипригарная, glatka, bez ogrebotina, kemijski otporan i otporan na uv zračenje, kao i trajno.

Visoka светопропускаемость: film FEP je vrlo otporan na uv zračenje i transparentan, a može izdržati visoke temperature prilikom neprekidnog rada 3D pisača UV SLA, da se izbjegava izlaganje uv zračenju više od 95%.

Dobra izvedba: film FEP ima visoku светопропускаемостью, otporan na uv zračenje i transparentnost, može izdržati visoku temperaturu pri kontinuiranom radu 3D pisača UV SLA, dopuštajući ne iskrivljuju više od 95% uv zračenja.

Koristite plastični strugač: Redovita zamjena plastičnih strugala izbjegava oštećenje plastičnih strugala, jer scraper može izgrebati ili перекрутить film FEP-a, što će dovesti do deformacije ili oštećenja ispis. Ne koristite metalni strugač za ovaj film ili lopaticu.

Tehničke karakteristike:

Materijal: film FEP

Boja: kao na slici

Veličina: 140 x 200 mm

Debljina: oko 0,1 mm

Količina: 5 komada

Upućivanje uključuje:

5 x film FEP

2 x plastična lopatica

Napomena:

Zbog problema sa svjetlosne efekte i kutova u proizvodu će biti određene tolerancije, molimo za razumijevanje.

Molim vas, dopustite pogreške u 0-1 cm zbog ručnog mjerenja.

Više informacija

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Broj modela

E74D4NB703451

Naziv

Dual feed

Oblik

Однотонный

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5